امروز: پنج شنبه ۱ آذر ۱۴۰۳ [2024/11/21]
ما را در فیسبوک دنبال کنید ما را در توییتر دنبال کنید ما را در گوگل پلاس دنبال کنید خروجی RSS جستجوی پیشرفته سایت پیوندهای سایت
کد خبر: 40665 تاریخ انتشار: دوشنبه ۲۴ تیر ۱۳۹۸ ساعت ۲:۴۴:۱۰ بعد از ظهر نسخه چاپی

محمد رئوف قادری در نشست خبری مطرح کرد؛

نمایشگاه بین المللی رباتیک و هایتک ایران (آیرکس) برای اولین بار در شهر آفتاب برگزار می شود/ تکنولوژی بزرگ‌ترین عامل توسعه هر کشور است/ هیچ دستگاهی حتی دولت نباید در نمایشگاه داری تهران تصدی‌گری داشته باشد

مدیرعامل نمایشگاه شهر آفتاب گفت: جوانان ما اختراعات خیلی مهمی دارند، اما به جامعه معرفی نشده‌اند، نمایشگاه‌ها مکان‌های مناسبی برای معرفی این نوع اختراعات هستند و در حوزه فناوری و رباتیک هم برای اولین بارنمایشگاه بین المللی
نمایشگاه بین المللی رباتیک و هایتک ایران (آیرکس) برای اولین بار در شهر آفتاب برگزار می شود/ تکنولوژی بزرگ‌ترین عامل توسعه هر کشور است/ هیچ دستگاهی حتی دولت نباید در نمایشگاه داری تهران تصدی‌گری داشته باشد

به گزارش خبرنگارخبرایران، نشست خبری «اولین نمایشگاه بین المللی رباتیک و هایتک ایران (آیرکس)» صبح امروز دوشنبه 24 تیرماه 1398 با حضور«علیرضا غلامی» مدیرعامل شرکت تیراژه سازان سحرو مدیر اجرایی اولین نمایشگاه بین المللی رباتیک و هایتک ایران، «سعید عواطفی امجد» مدیر بخش فناوری مرکز تحول و پیشرفت ریاست جمهوری، «محمد رئوف قادری» مدیرعامل مجموعه نمایشگاهی شهر آفتاب و اصحاب رسانه در مجموعه نمایشگاهی شهر آفتاب برگزارو دراین نشست خبری  محمد رئوف قادری مدیرعامل نمایشگاه شهر آفتاب اظهارداشت: منطقه آزاد تجاری و اقتصادی در جنوب تهران توسط شهرداری پایتخت ایجاد خواهد شد وافزایش واردات مستقیم کالا به بازار مصرف تهران و رشد بیشتر کالبدی پایتخت شود.

مدیرعامل نمایشگاه بین‌المللی شهر آفتاب تصریح کرد: هیچ فعالیت اقتصادی و سیاسی در کشور بدون حمایت رسانه‌ها موفق نمی‌شود و برگزاری نمایشگاه‌ها و توسعه کشور نیازمند این است که ایده‌ها مطرح شود، تا نتیجه مطلوب حاصل شود و نمایشگاه رباتیک در شهر آفتاب در حال برگزاری است و این موضوع ایده جدیدی است که قرار است در حوزه رباتیک فعالیت کند.

وی خاطر نشان کرد: امروز در کشور با تکنولوژی جدیدی روبرو هستیم که فعالیت‌های اقتصادی را به سمتی می‌برد که به جای انسان‌ها ربات‌ها مشغول کار می‌شوند و جایگزینی ربات از یک جهت خوب و از سوی دیگر بد است. در کشور‌هایی که مشکل بیکاری دارند، کمتر از ربات استفاده می‌شود.

رئوف قادری ابرازداشت: اگر بخواهیم ربات را جایگزین انسان کنیم، شاید در جذب انسان به اشتغال کمک نکرده باشیم، اما نمی‌توانیم از فناوری‌های روز دنیا هم دور بمانیم و تکنولوژی‌های روز دنیا را در زندگی به کار نبریم و امروزه در دنیا حرف اول را تکنولوژی می‌زند و اگر بخواهیم از توسعه حرف بزنم تکنولوژی بزرگ‌ترین عامل توسعه هر کشور است و در همه حوزه‌ها باید به تکنولوژی روز دنیا مجهز باشیم.

وی ادامه داد: ما نسبت به خیلی از کشور‌ها در این حوزه عقب هستیم و علی رغم اینکه جوانان ما در حوزه‌های رباتیک پیشرفت داشته‌اند، اما در حوزه بهره‌برداری بسیار ضعیف هستیم و باید در کشور رقابتی را در این حوزه ایجاد کنیم تا افراد توانمندی‌های خود را به نمایش گذارند، در غیر این صورت امکان رشد و توسعه وجود ندارد.

مدیرعامل نمایشگاه بین‌المللی شهر آفتاب تاکید کرد: جوانان ما اختراعات خیلی مهمی دارند، اما به جامعه معرفی نشده‌اند، نمایشگاه‌ها مکان‌های مناسبی برای معرفی این نوع اختراعات هستند و تاکنون ۶۰ نمایشگاه در شهر آفتاب برگزار شده و در سال جاری ۲۶ نمایشگاه دیگر هم برگزار خواهد شد و در حوزه فناوری و رباتیک هم برای اولین بار این نمایشگاه برگزار شده است و اگر پایه‌های نمایشگاه را خوب قرار دهیم، مخاطبان خاطره خوبی از نمایشگاه خواهند داشت.

وی افزود: اگر بتوانیم شرکت‌های خارجی را به نمایشگاه بکشانیم، هم خودمان رشد کرده‌ایم و هم می‌توانیم با تعامل از تکنولوژی دنیا توانمند شویم و توان علمی ما بالا رفته و در خاورمیانه حرف اول را می‌زنیم، در دنیا بعد از آمریکا و هند در حوزه رباتیک رتبه سوم را داریم.

رئوف قادری خاطرنشان کرد: در نمایشگاه امسال شرکت کنندگانی از چین، چک، استرالیا و کانادا حضور دارند، در سال جاری علی رغم بحث تحریم‌ها با رشد ۲ برابری در حوزه متراژ روبرو خواهیم بود و در ۲۱۰ هزار متر نمایشگاه را برگزار می‌کنیم و بزرگ‌ترین مشکل ما در حوزه صادرات، برندسازی است و نتوانسته‌ایم برندسازی کنیم، در حالی که بخشی از تولیدات ما جزء تولیدات با کیفیت است، اما در حوزه برندسازی ضعیف بوده‌ایم.

وی افزود: خواسته مردم تهران این است که نمایشگاه‌های پر مخاطب به خارج تهران منتقل شوند تا از ترافیک و مسائل محیط زیستی رنج نبرند و هدف اولیه از ساخت شهر آفتاب حل دو موضوع ترافیک و آلودگی تهران بوده است و بر اساس مطالعات کارشناسی انتقال نمایشگاه‌های پر مخاطب به خارج از تهران، ۲۵ درصد از بار ترافیکی تهران را کاهش می‌دهد.

مدیرعامل نمایشگاه بین‌المللی شهر آفتاب اضافه کرد: با خروج نمایشگاه‌های پر مخاطب از شهر تهران ۵۰۰ هزار سفر درون شهری کاهش می‌یابد و آلودگی صوتی و زیست محیطی از اتفاقات خطرناکی است که سلامت روحی و جسمی شهروندان تهرانی را تهدید می‌کند.

وی ادامه داد: مصوبه ساخت شهر آفتاب با تأیید فرمانداری و وزارت کشور اجرا شد و علی رغم اینکه شهرداری و دولت در گذشته نسبت به هم گارد داشتند، هزینه بالایی برای شهر آفتاب انجام شد، اما در نهایت نمایشگاه به شهر آفتاب منتقل نشد و خوشبختانه در حال حاضر تعامل خوبی بین دولت و شهرداری انجام شده است.

رئوف قادری با بیان اینکه برای اجرای این قانون به یک نقطه مشترک با دولت رسیدیم، افزود: با وزارت صنعت به تفاهم رسیدیم تا نمایشگاه‌های پر مخاطب به شهر آفتاب بیاید و به دنبال آن برگزاری هرگونه نمایشگاه پر مخاطب در تهران ممنوع شد و حناچی با درک درستی که از توسعه زیرساخت‌های شهر تهران داشت، طی درخواست رسمی از رئیس جمهور این موارد را مطرح کرد و رئیس جمهور دستور طرح آن را صادر کرد.

وی از موافقت با تاسیس منطقه آزاد تجاری در شهر آفتاب خبر داد و عنوان داشت: در حال مذاکره برای انتخاب مشاور قابل صلاحیت و تدوین لایحه پیشنهادی و ارائه آن به هیات دولت هستیم.

مدیرعامل نمایشگاه بین‌المللی شهر آفتاب در پایان سخنان خود گفت: در۲۰ فروردین 1398 من به نمایندگی از شهرداری در کمیسیون زیربنایی دولت شرکت کردم و همه با عملیاتی شدن این طرح موافقت کردند تا در نتیجه آن همه نمایشگاه‌های پر مخاطب به شهر آفتاب بیاید و هیچ دستگاهی حتی دولت نباید در نمایشگاه داری تهران تصدی‌گری داشته باشد.

بنابراین گزارش، اولین نمایشگاه بین المللی رباتیک و هایتک ایران (آیرکس) با حضور شرکت های داخلی و خارجی از ۹ تا ۱۲ آبانماه 1398 در مجموعه نمایشگاهی شهر آفتاب برگزارمی شود.

Image result for ‫نمایشگاه بین المللی رباتیک و هایتک ایران  آیرکس‬‎

 

 

آخرین اخبار
© استفاده از مطالب تنها با ذکر منبع (خبرایران) مجاز می باشد.
طراحی، تولید و اجرا: دلتاوب