وی اظهار داشت: انتظار می رود تحلیل گران جوان اقتصاد کشور با ورود به تازه های گفتمانی، سیاستی، علمی و فناوری در حوزه های موضوعی مختلف در سطح ایران و جهان و شناخت دقیق و به موقع نیازها و مشکلات روز جامعه از طریق این شبکه نسبت به ارائه ایدههای خلاقانه و نوآورانه و پاسخ های درخور و متناسب و همچنین پیشنهاد سیاستهای اقتصادی متناسب و سازوکارهای اجرایی آن اقدام کنند.
دستیار وزیر امور اقتصاد و دارایی با بیان اینکه شبکه تحلیل گران جوان اقتصاد ایران در مرحله اول در ۶ اتاق فکر، بر مبنای اولویتهای حاضر وزارت اقتصاد طراحی شده است، افزود: «اقتصاد کلان»، «فضای کسبوکار»، «بازارهای مالی و تجارت»، «مالیه دولت و نظارت مالی»، «اقتصاد هوشمند» و «مدیریت داراییها و بدهیهای دولت» شش اتاق فکر این شبکه هستند.
دستیار وزیر امور اقتصادی و دارایی درباره نحوه عضویت علاقهمندان در این شبکه تصریح کرد: فارغالتحصیلان و دانشجویان دوره دکتری و فارغالتحصیلان مقطع کارشناسی ارشد در رشتههایی ازجمله اقتصاد، مدیریت، حسابداری و سایر رشتههای مرتبط در داخل و خارج از کشور بعد از احراز شرایط میتوانند عضو شبکه تعاملی تحلیلگران جوان اقتصاد ایران شوند.
پیمان میراب آستانه درباره شرایط احراز نیز افزود: اعضای شبکه تحلیل گران جوان اقتصاد ایران باید حداقل حائز یکی از این شروط باشند: «مدرک تحصیلی کارشناسی ارشد با معدل بالای ۱۷»، «دو مقاله علمی و پژوهشی»، «پنج یادداشت ترویجی و سیاستگذاری» و «سه گزارش کارشناسی یا طرح پژوهشی. »
دستیار وزیر اقتصاد در ادامه از طراحی مکانیزم های انگیزشی شامل ابعاد مادی و معنوی در حمایت و تشویق فعالین این شبکه خبر داد و اظهار داشت، حمایت از انتشار پژوهش های منتخب در نشریات مرتبط، برخورداری از فرصتهای آموزشی، مطالعاتی، اعطای پاداش نقدی و مشارکت افراد منتخب در اجرای طرحهای پژوهشی از جمله سازوکارهای تشویقی است.
وی در پایان یادآور شد، علاقه مندان برای عضویت در این شبکه و پیگیری اخبار تکمیلی و چگونگی فعالیت آن می توانند به آدرس اینترنتی Econet.mefa.ir مراجعه کنند.