رییس اتحادیه کفاشان دستدوز تهران گفت: ششمین نمایشگاه بینالمللی چرم، کیف، کفش و صنایع وابسته از ۲۹ مهرماه لغایت ۲ آبان ماه در محل نمایشگاههای بینالمللی برگزار خواهد شد.
به گزارش خبرایران، نشست خبری «نمایشگاه امپکس ٢٠١٩ » امروزسهشنبه ٢٣ مهرماه ١٣٩٨ با حضور«رسول شجری» رییس اتحادیه کفاشان دستدوز تهران ، اعضا ستاد برگزاری نمایشگاه امپکس ٢٠١٩(حمید نجار زاده، رضا بصیر، کاوه آذری، سید محمود موسوی، امیر شهاب شاه میری و داور پناه ) و اصحاب رسانه دراتحادیه کفاشان دستدوز تهران برگزار ودراین نشست خبری «رسول شجری » رییس اتحادیه کفاشان دستدوز تهران اظهارداشت: در حال حاضر کفش ایرانی به کشورهایی همچون عراق، افغانستان، آذربایجان و روسیه صادر میشود.
شجری با تاکید بر اینکه صنعت کفش کشور پاسخگوی نیاز دو برابر جمعیت فعلی ایران است، تصریح کرد: صنعت کفش ایران با توجه به میزان تولید و تواناییهایی که دارد، در صورت تامین مواد اولیه میتواند نیاز ۴۰۰ میلیون نفر جمعیت را پاسخ دهد.
وی عنوان داشت: در حال حاضر نیز این صنعت به راحتی پاسخگوی بازار داخل ایران بوده و صادرات به کشورهای عراق، افغانستان، آذربایجان و روسیه را نیز انجام میدهد.
رییس اتحادیه کفاشان دستدوز تهران در مورد آمار واردات خاطرنشان کرد: طبق آمار رسمی اعلام شده از سوی گمرک، سال گذشته میزان واردات کفش ما در حدود ۵۰۰ میلیون دلار بوده است اما آمار اعلام شده از سوی کشورهای صادرکننده به ایران ۷۰۰- ۸۰۰ میلیون دلار بوده است. اما طبق آمارها طی سالهای اخیر ۶۱۰ میلیون دلار کاهش واردات داشتهایم و هیچ کمبودی هم در بازار دیده نشده است.
وی در مورد صادرات ایران نیز تاکید کرد: در سال ۹۶ میزان صادرات ما ۸۸ میلیون دلار به صورت رسمی و ۱۰۹ میلیون دلار به صورت غیر رسمی بوده است که رقم غیررسمی آن در سال ۹۷ به ۱۷۰ میلیون دلار رسیده است.
شجری درباره نمایشگاه امپکس افزود: این نمایشگاه برای هشتمین سال متوالی برگزار میشود. در8 سال برگزاری این نمایشگاه، موفقیتهای بسیاری حاصل و شرایط این صنعت را تغییر داده است. در سالها گذشته فاصله زیادی بین صنعت کیف و کفش ایران با موارد مشابه خارجی آن ایجاد شد؛ اما با برگزاری این هشت دوره نمایشگاه توانستهایم همگام با تکنولوژی روز دنیا، صنعت کیف و کفش ایران را به دنیا معرفی کنیم.
وی ابرازداشت : درطی این چند دوره نمایشگاهها کشورهای چین، ترکیه، تایلند، آلمان، هند و پاکستان نیز حضور داشتهاند و یکی از ویژگیهایی که این نمایشگاهها توانسته طی این هشت سال حفظ کند این است که هیچ شرکت خارجی اجازه عرضه و ورود محصولات کشور خود را ندارد و هدف ما تنها صرف تولید است و تمام شرکتکنندگان تولیدکننده هستند.
رییس اتحادیه کفاشان دستدوز تهران در پایان سخنان خود گفت: مصوبه ستاد بر این اساس است که تنها از این شرکتهای خارجی تکنولوژی، ماشینآلات، مواد اولیه و طراحیها را دریافت کنیم و در این دوره نمایشگاه ۱۸۳ شرکت ایرانی و خارجی شامل چین، ترکیه و نمایندگان آلمان و ایتالیا در ایران حضور دارند.
بنابراین گزارش؛ ششمین نمایشگاه بینالمللی چرم، کیف، کفش و صنایع وابسته از ۲۹ مهرماه لغایت ۲ آبان ماه در محل نمایشگاههای بینالمللی برگزار خواهد شد.