خبرایران : عطرپلو شمالی به همراه ماهی خوشپخت و لذیذ فضا را پر کرده بود که هنوز که هنوز است طعم بینظیر آن در جانم باقی مانده است و آرزو میکنم دوباره راهی سفر به شمال و شهر زیبای صومعهسرا شوم و آن غذای رویایی را دوباره امتحان کنم.
مسیر پرفراز و نشیبی طی کرده بودیم، خسته راه و گرسنه بودیم که بالاخره به شهر زیبای صومعهسرا رسیدیم.
تصمیم گرفتیم استراحتی کنیم و غبار راه از جان بشوییم.
خیابانهای زیبا و بارانخورده را بالا و پایین میکردیم و بدنبال رستورانی میگشتیم تا غذایی بخوریم و جانی دوباره بگیریم، ولی جای مطمئنی را نمیشناختیم که سرانجام در بلوار خرمشهر چشممان به رستوران زیبای پرستو افتاد که مشتریان بسیاری در حال ورود به آنجا بودند و عدهای نیز که رستوران را ترک میکردند در حال تعریف کردن از غذاهای لذیذ و برخورد عالی پرسنل بودند.
این بود که توجهمان جلب شد و وارد رستوران شدیم و مورد استقبال مدیریت رستوران قرار گرفتیم.
محیط آرام و دلنشین و چشمانداز سرسبز و زیبایی داشت.
به عنوان پیش غذا برایمان یک بشقاب باقالا پخته، به همراه اشپل ماهی و گردو آوردند.
ما پلوکباب و ماهی سفید سفارش دادیم و در کمال تعجب دیدیم که کمتر از ۵ دقیقه غذایمان با عطر بینظیر خود برسر میز آورده شد.
گوشت کباب بقدری لطیف بود که در دهان آب میشد.
عطر پلو شمالی نیز به همراه ماهی خوشپخت و لذیذ فضا را پر کرده بود که هنوز که هنوز است طعم بینظیر آن در جانم باقی مانده است و آرزو میکنم دوباره راهی سفر به شمال و شهر زیبای صومعهسرا شوم و آن غذای رویایی را دوباره امتحان کنم.
گزارش : علی جواهرچی
اینستاگرام :
restooran_parastoo




