وی ادامه داد: از ابتدای امسال اقدامات بسیار خوبی در حوزه ساخت داخل، معادن و صنایع معدنی و...، در سطح کشور انجام شده است که می تواند به توسعه مناطق مختلف سرزمینی ما بیش از پیش کمک کند و ضرورت دارد به اطلاع مردم عزیز کشورمان برسد.
رحمانی با اشاره به اهمیت تامین منابع مالی مورد نیاز واحد های صنعتی تصریح کرد: هدایت بخشی از نقدینگی موجود در سطح جامعه که بالغ بر ۲۰۰۰ هزار میلیارد تومان است به سمت تولید، در عمل می تواند دست آوردهای بزرگی را برای بخش تولید کشورمان رقم بزند.
وزیر صنعت، معدن و تجارت با اشاره به برنامه ریزی های انجام شده برای توسعه صنعتی، معدنی و تجاری مناطق محروم و کم برخوردار کشور گفت: این برنامه با لحاظ ظرفیت ها و مزیت های نسبی مناطق و استان های مدنظر در دستور کار است و خوشبختانه گام های عملی خوبی نیز در این خصوص نیز برداشته شده است.
رحمانی افزود: در فاز نخست این طرح که در چارچوب محورهای ۷ گانه اقدامات وزارت صمت در سال جاری اجرایی می شود، ۱۲ استان براساس شاخص های محرومیت های صنعتی، معدنی و تجاری مورد توجه خواهند بود.
وی ادامه داد: پارامترهایی چون سهم ارزش افزوده بخش صنعت، معدن و تجارت، نرخ بیکاری، تعداد کارگاه ها و معادن و همچنین تعداد شاغلین در بخش صنایع و معادن در طرح توسعه صنعتی، معدنی و تجاری مناطق محروم و کم برخوردار مدنظر هستند.
وزیر صمت تاکید کرد: در این طرح مولفه های مورد نظر شامل توجه به طرح های نیمه تمام صنعتی و صنایع معدنی، فعالیت های معدنی و زمین شناسی مناطق، تامین زیر ساخت های شهرک های صنعتی، احیا واحدهای راکد و نیمه فعال، اجرای پروژه ها با سرمایه گذاری جدید و پروژه های توسعه ای است.
رحمانی خاطرنشان کرد: راهبرد اصلی طرح توسعه صنعتی، معدنی و تجاری مناطق محروم و کم برخوردار متوجه محورهایی چون آمایش صنعتی، معدنی و تجاری مناطق، رعایت اولویت ها و اصلاح زیر ساخت ها و همچنین تکمیل حلقه های مفقوده زنجیره تولید استان های مورد نظر این طرح است.