امروز: پنج شنبه ۱ آذر ۱۴۰۳ [2024/11/21]
ما را در فیسبوک دنبال کنید ما را در توییتر دنبال کنید ما را در گوگل پلاس دنبال کنید خروجی RSS جستجوی پیشرفته سایت پیوندهای سایت
کد خبر: 463 تاریخ انتشار: پنج شنبه ۲۸ آذر ۱۳۹۲ ساعت ۱۲:۲:۱۰ بعد از ظهر نسخه چاپی

از تاریخ ۲۵ دسامبر؛

اکران فیلم آلمانی ابوعلی سینا آغازمی شود

خبرایران : رسانه‌های آلمان از اکران فیلم آلمانی «ابوعلی‌سینا»، در تاریخ ۲۵ دسامبر (۴ دی) در سینماهای آلمان و اسپانیا خبر دادند.
اکران فیلم آلمانی ابوعلی سینا آغازمی شود

به گزارش خبرایران، ساخت فیلم سینمایی «طبیب» به کارگردانی «فلیپ اشتولتسل» که اوایل مرداد سال گذشته در آلمان کلید خورده بود، مدتی است که به پایان رسیده و قرار است یک هفته دیگر در تاریخ 4 دی در سینماهای آلمان و اسپانیا اکران شود.

این فیلم 26 میلیون دلاری به عقیده برخی از منتقدان سینمایی و مورخان، تحریف جدید دنیای غرب از تاریخ کشورمان است.

در بخش‌هایی از این فیلم حکومت شیعه آل‌بویه و ایرانیان، افرادی متعصب و ضد مسیحی معرفی شوند.

قسمتی از لوکیشن فیلم «طبیب» (بازسازی فضای اصفهان در دوران ابوعلی سینا یکی از دغدغه‌های کارگردان فیلم بوده است)

بن کینزلی در نقش «ابن سینا»( قسمت‌هایی از این فیلم پس از آلمان در مراکش ساخته شده است)

این فیلم که محصول سینمای آلمان است، بخشی از زندگی حکیم ابوعلی‌سینا (با بازی بن کینزلی)، طبیب ایرانی را روایت می‌کند که جوانی مسیحی به قصد آموختن علم پزشکی به نزد او در اصفهان می‌رود.

عوامل فیلم «طبیب» (این فیلم طی 63 روز فیلمبرداری شده است)

بر اساس این گزارش، تا این جای این پروژه سینمایی هیچ مشکلی به چشم نمی‌خورد، ولی با مرور جزئیات بیشتر داستان فیلم، متوجه تحریفی می‌شویم که در بخش تاریخی این فیلم صورت گرفته است.

در بسیاری از منابع سینمایی از جمله آی.‌ام.‌دی.‌بی، در تعریف داستان این فیلم آمده که پسر بچه جوانی مادر خود را بر اثر بیماری از دست می‌دهد و تصمیم می‌گیرد که برای فراگرفتن علم پزشکی نزد «ابوعلی‌سینا» - طبیب ایرانی - به اصفهان بیاید ولی با توجه به فضای پر از تعصب و خشونت آن‌ زمان که مسیحیان اجازه ادامه تحصیل در مدارس این کشور را نداشته‌اند، او خود را فردی یهودی جا می‌زند.

لباس‌های بازیگران فیلم «طبیب» (این فیلم براساس رمان پرفروش مدیکوس اثر نوا گوردون ساخته شده است)

با توجه به سابقه نه چندان خوب سینمای غرب در به تصویر کشیدن تاریخ ایران و اسلام، خبرگزاری فارس دست به تحقیق زد و در این میان با برخی از اساتید دانشگاهی و متخصصان تاریخ ایران مصاحبه و گفت‌وگو کرد.

سوالی که در این میان مطرح شد این بود که آیا با توجه تاریخ پر از فراز و فرود ایران، فضای ایران در آن دوره که به قرن یازدهم میلادی و زمان حکومت آل بویه - حکومت شیعی - باز‌می‌گردد، جوی ضد مسیحی حاکم بوده؟، آیا مسیحیان، آزادی بیان و اندیشه و حتی اجازه ادامه تحصیل در مدارس ایران بالاخص مدرسه طب ابوعلی‌سینا در اصفهان را نداشته‌اند؟

 

آخرین اخبار
© استفاده از مطالب تنها با ذکر منبع (خبرایران) مجاز می باشد.
طراحی، تولید و اجرا: دلتاوب