امروز: پنج شنبه ۲۲ فروردین ۱۴۰۴ [2025/04/10]
ما را در فیسبوک دنبال کنید ما را در توییتر دنبال کنید ما را در گوگل پلاس دنبال کنید خروجی RSS جستجوی پیشرفته سایت پیوندهای سایت
کد خبر: 4772 تاریخ انتشار: چهارشنبه ۱۱ تیر ۱۳۹۳ ساعت ۱۱:۵۷:۱۰ قبل از ظهر نسخه چاپی

در جلسه ای با حضور وزیر صنعت ، معدن و تجارت؛

عملکرد بانک صنعت و معدن در استان اصفهان تشریح شد

در جلسه اي كه با حضورمهندس نعمت زاده ، وزيرصنعت ، معدن و تجارت كشورمان در اصفهان برگزار شد عملكرد و خدمات اين بانك در استان اصفهان تشريح شد .
عملکرد بانک صنعت و معدن در استان اصفهان تشریح شد

به گزارش خبرایران به نقل از روابط عمومی بانک صنعت و معدن ، در اين جلسه كه مديران سازمان ها و شركت هايي نظير سازمان صنعت، معدن و تجارت ، شركت شهرك هاي صنعتي ، فولاد مباركه و ذوب آهن اصفهان نيز در آن حضور داشتند سرپرست شعب استان اصفهان ميزان مشاركت بانك در طرح هاي قطارسريع السير اصفهان – قم ، فولاد مباركه، سيمان ساروج ، فولاد اردستان و كاشي پاسارگاد را تشريح كرد.

محمدحسن رهباريان در جلسه ياد شده بيان داشت : با وجود اين توانايي ها بانك صنعت ومعدن نياز به چند برابرشدن منابع دارد تا بتواند ميزان خدمات خود را براي حمايت از توسعه صنعتي و اقتصادي ميهن اسلامي ارتقاء بخشد.

وي افـزود : افـزايش سرمايه ، تمركز فـعاليـت مالي واحدهاي زيرمـجموعه وزارت صنعت ، معدن و تجارت در بانك صنعت ومعدن و تخصيص وجوه بيشتر از صندوق توسعه ملي و همچنين تخصيص وجوه اداره شده و تكليفي احتمالي موجود ، به اين بانك از روش هاي افزايش منابع بانك صنعت ومعدن است .

ايشان درادامه به تمركزگشايش اعتبارات ارزي طرح هاي بزرگ صنعتي كشور در بانك صنعت و معدن و انعطاف پذيري بيشتر صندوق توسعه ملي در قراردادهاي عامليت در زمينه هاي نرخ سود و مدت بازپرداخت به عنوان روش هاي ديگر افزايش توان مالي بانك اشاره كرد.

 

آخرین اخبار
© استفاده از مطالب تنها با ذکر منبع (خبرایران) مجاز می باشد.
طراحی، تولید و اجرا: دلتاوب