امروز: دوشنبه ۱۹ فروردین ۱۴۰۴ [2025/04/07]
ما را در فیسبوک دنبال کنید ما را در توییتر دنبال کنید ما را در گوگل پلاس دنبال کنید خروجی RSS جستجوی پیشرفته سایت پیوندهای سایت
کد خبر: 48376 تاریخ انتشار: سه شنبه ۷ مرداد ۱۳۹۹ ساعت ۱۰:۵۸:۱۰ قبل از ظهر نسخه چاپی

با هدف پیشگیری از بروز بحران در زمان زلزله صورت می گیرد؛

نصب دستگاه های قطع کن در پست های گاز منطقه21

خبرایران : دستگاه های قطع کن در پست های فشار قوی گاز منطقه 21 نصب می شود.
نصب دستگاه های قطع کن در پست های گاز منطقه21

به گزارش خبرایران از روابط عمومی شهرداری منطقه21، هادی اسماعیلی دبیر ستاد مدیریت بحران و پدافند غیرعامل این منطقه در گفت و گو با روابط عمومی با اشاره به اینکه گاز تهران یکی از تهدیدهای بزرگ شهر تهران در زمان بروز زلزله است، افزود: شهرداری ورودی غربی پایتخت با همکاری شرکت گاز استان تهران دستگاه های قطع کن گاز در پست های فشار قوی گاز نصب می کند.

وی در ادامه گفت: این دستگاه ها با بهره گیری از سامانه هشدار سریع در زمان زلزله به صورت سیستمی باعث حذف این ریسک شده و خطر گاز را به صفر می رساند.

دبیر ستاد مدیریت بحران و پدافند غیرعامل منطقه21 همچنین یادآور شد: 14پست گاز در منطقه 21 وجود دارد که هم اکنون دستگاه های قطع کن گاز در 2پست نصب شده است.

اسماعیلی در ادامه گفت: درصدد هستیم این دستگاه ها برای پست های برق و آب هم ایجاد و نصب شود.

 

آخرین اخبار
© استفاده از مطالب تنها با ذکر منبع (خبرایران) مجاز می باشد.
طراحی، تولید و اجرا: دلتاوب