وی افزود: فرمی در مجلس شورای اسلامی تهیه شده که نمایندگان مجلس در هنگام بازدید از حوزههای امتحانی آزمون سراسری آن را تکمیل میکنند تا بر اساس این فرمها طی روزهای آینده روند برگزاری آزمون سراسری در دوران کرونا مورد ارزیابی قرار گیرد.
شاکری تاکید کرد: در بدو ورود و در ورودی دانشگاه از سمت خیابانحافظ ترافیکی مشاهده نشد این در حالی است که در سالهای قبل با مشکل ترافیک و تجمع والدین در مقابل درب دانشگاه محل برگزاری آزمون سراسری مواجه بودیم.
وی افزود: تجمع داوطلبان در هنگام ورود به حوزههای امتحانی و خروج از حوزهها نیز اگر تداوم پیدا کند باید فرممناسب تری برای آن در نظر گرفته شود.
عضو کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: در روند بازدید از حوزه نحوه عملکرد مراقبین، داوطلبان و روند رعایت پروتکلهای بهداشتی مورد بررسی قرار گرفت.
عضو کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی گفت: در دو سه کلاس محل برگزاری آزمون سراسری در دانشگاه صنعتی امیرکبیر تعداد صندلیهای چیده شده زیاد بود که این روند باید اصلاح شود.
شاکری اظهار داشت: امسال آزمون سراسری به دلیل بیماری کرونا با شرایط خاص برگزار شد و همین امر موجب شد تا داوطلبان فشار بیشتری را تحمل کنند.
وی عنوان کرد: در برخی موارد شاهد آن بودیم که ستاد ملی کرونا در روند تصمیم گیری برای برگزاری آزمون سراسری تحت تاثیر عوامل بیرونی اقدام کرد که تصمیمات متفاوت در این زمینه موجب فشار بیشتر بر داوطلبان و خانوادههای آنها شد.
عضو کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه موضوع حذف کنکور در دستور کار مجلس شورای اسلامی است، گفت: مصوبه حذف کنکور مربوط به چندسال گذشته است اما این مصوبه اجرایی نشده است. در واقع میتوان گفت یک شبکه منتفع در کشور وجود دارد که نمیگذارد این مصوبه اجرایی شود.
شاکری ادامه داد: مجلس شورای اسلامی نظارت کننده است و نمیتواند فعالیت اجرایی داشته باشد. شبکه قدرتمندی وجود دارد که به آن مافیای کنکور میگویند و این شبکه اجازه اجرای قانون حذف کنکور را نمیدهد.
عضو کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: برگزاری آزمون سراسری فشار روانی سنگینی به داوطلبان و خانوادههای آنها وارد میکند.
شاکری تاکید کرد: در خصوص روند بازگشایی مدارس و دانشگاهها ستاد ملی کرونا تصمیم گیر است و مجلس وظیفه نظارتی دارد.