امروز: پنج شنبه ۱ آذر ۱۴۰۳ [2024/11/21]
ما را در فیسبوک دنبال کنید ما را در توییتر دنبال کنید ما را در گوگل پلاس دنبال کنید خروجی RSS جستجوی پیشرفته سایت پیوندهای سایت
کد خبر: 49675 تاریخ انتشار: چهارشنبه ۱۹ شهریور ۱۳۹۹ ساعت ۲:۲۴:۱۰ بعد از ظهر نسخه چاپی

در آستانه سالروز شهادت اولین امام جمعه تهران:

بازدید محمدجواد حق‌شناس از خانه و کتابخانه آیت‌الله طالقانی در منطقه 12

خبرایران : رئیس کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای اسلامی شهر تهران به همراه شهردار قلب طهران در آستانه سالروز شهادت آیت‌الله طالقانی، اولین امام جمعه تهران از خانه ایشان در منطقه 12 دیدار کردند.
بازدید محمدجواد حق‌شناس از خانه و کتابخانه آیت‌الله طالقانی در منطقه 12

به گزارش خبرایران از  روابط عمومی شهرداری منطقه 12، در آستانه 19 شهریور مصادف با سالروز شهادت آیت‌الله طالقانی، محمدجواد حق‌شناس رئیس کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای اسلامی شهر تهران، علی‌محمد سعادتی شهردار منطقه و برخی مدیران شهری با همراهی طاهره طالقانی یکی از فرزندان ایشان و علی علی‌محمدی مسؤول کتابخانه آیت‌الله طالقانی از این کتابخانه که منزل شخصی ایشان در زمان حیات بود، واقع در پیچ‌شمیران بازدید کردند.

بر اساس این گزارش در این بازدید که با رعایت پروتکل‌های بهداشتی ستاد ملی مبارزه با کرونا انجام شد، حق‌شناس با تسلیت سالروز شهادت آیت‌الله گفت: امسال نیز تلاش می‌کنیم با توجه به شرایط بیماری کرونا و رعایت فاصله‌گذاری اجتماعی، مراسمی برگزار کنیم که این مراسم با استفاده از فضای مجازی به صورت زنده از شبکه‌های اجتماعی پخش شود.

وی با یادآوری مراسم سال گذشته ادامه داد: 19 شهریورماه سال گذشته که با خانواده ایشان در بهشت‌زهرا (س) ملاقات کردیم، در مورد تبدیل این کتابخانه به خانه‌موزه طالقانی گفت‌وگو داشتیم که با توجه به اهمیت کتابخانه بهتر است این خانه هر دو کاربری را داشته باشد و با حفظ کتابخانه، به خانه‌موزه طالقانی هم تبدیل شود.

سعادتی در این باره به حفظ وسایل قدیمی خانه از جمله، قرآن خطی خانوادگی، وسایل شخصی آیت‌الله و عکس‌های تاریخی آن اشاره کرد و افزود: این خانه دارای ریشه‌ای فرهنگی از جنبه کار کتابخانه‌ای است و می‌تواند با تدبیر تمهیداتی به عنوان مکمل خانه‌موزه به یک مرکز جست‌وجو و پژوهش انقلابی تبدیل شود.

طاهره طالقانی نیز با تأکید بر اهمیت حفظ کتابخانه از قول خانواده طالقانی اظهار داشت: خانواده همچنان تمایل دارد این خانه برای ماندگاری خاطرات و شناساندن فعالیت‌های پدر به نسل‌های آینده به یک خانه‌موزه درخور تبدیل شود.

طبق گفته علی‌محمدی این کتابخانه که 450 متر زمین آن و 295 متر بنای مفید دارد، 25 سال است که کتابخانه بوده و مخاطبان خود را به دست آورده و با وجود 1400 عضو فعال و بیش از 50 هزار نفر عضو در طول سالیان فعالیت می‌توان گفت به‌نوعی نسلی در این کتابخانه پرورش یافته‌اند.

آخرین اخبار
© استفاده از مطالب تنها با ذکر منبع (خبرایران) مجاز می باشد.
طراحی، تولید و اجرا: دلتاوب