امروز: جمعه ۲ آذر ۱۴۰۳ [2024/11/22]
ما را در فیسبوک دنبال کنید ما را در توییتر دنبال کنید ما را در گوگل پلاس دنبال کنید خروجی RSS جستجوی پیشرفته سایت پیوندهای سایت
کد خبر: 5045 تاریخ انتشار: شنبه ۱۱ مرداد ۱۳۹۳ ساعت ۱:۴۶:۱۰ بعد از ظهر نسخه چاپی

رئیس سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای خبر داد؛

انعقاد دو تفاهم‌نامه با مرکز توسعه کارآفرینی هند و موسسه توسعه مهارت‌های هند / طراحی الگوی آموزش و اشتغال برای تحصیل‌کردگان/ پرداخت تسهیلات برای مشاغل خرد و خانگی

کوروش پرند رئیس سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای کشور با اشاره به الگوی آموزش، تولید، بازاریابی و فروش برای توسعه اشتغال در کسب و کارهای کوچک و خانگی گفت: مدلی برای اشتغال دانشگاهیان طراحی شده که در صورت تصویب اجرا می‌شود.
انعقاد دو تفاهم‌نامه با مرکز توسعه کارآفرینی هند و موسسه توسعه مهارت‌های هند / طراحی الگوی آموزش و اشتغال برای تحصیل‌کردگان/ پرداخت تسهیلات برای مشاغل خرد و خانگی

به گزارش خبرنگار خبرایران ، نشست خبری کوروش پرند رئیس سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای کشور به مناسبت بزرگداشت هفته کارآفرینی و آموزش‌های فنی و حرفه‌ای امروز با حضور اصحاب رسانه دراین سازمان برگزار و در این نشست خبری «کوروش پرند» رئیس سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای کشور با اشاره به آغاز هفته آموزش‌های فنی و حرفه‌ای از امروزاظهارداشت: روز اول این هفته با نام آموزش فنی و حرفه‌ای کارآفرین، فرهنگ کار و مهارت‌آموزی نام‌گذاری شده و برنامه‌های جدیدی در حوزه کارآفرینی در سازمان تدوین شده که اگر این طرح در سازمان‌های مرتبط به کارگیری شود، در حوزه کسب و کارهای خانگی و کوچک می‌توانیم مشاغل زیادی ایجاد کنیم.

وی تصریح کرد: بحث فرهنگ موضوعی است که به دلیل اهمیت آن در شعار امسال هم ذکر شده است و یکی از معضلات اصلی کشور موضوع فرهنگ کار است که باید در این زمینه فرهنگ سازی شود.

پرند با اشاره به اینکه 65 درصد آموزش‌های فنی و حرفه‌ای کشور توسط آموزشگاه‌های آزاد بخش خصوصی ارائه می‌شود، گفت: بیش از 12 هزار آموزشگاه خصوصی انجام این کار را برعهده دارند.

وی دیپلماسی مهارت را ابزاری قدرتمند برای بسترسازی سیاسی و رسیدن به توسعه دیپلماسی عمومی دانست و افزود: دیپلماسی مهارت یک ابزار قدرت نرم برای کشور به حساب می‌آید.

پرند با بیان اینکه پس از برگزاری مسابقات جهانی مهارت در سال 2013 و درخشش جوانان کشورمان در این مسابقات به فکر توسعه شبکه‌ای از مهارت‌آموزان رسیدیم، افزود: برای نیل به این هدف شبکه نخبگان مهارتی در کشور ایجاد شده تا بتوانیم به نحو مطلوب از ظرفیت این افراد استفاده کنیم.

رئیس سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای کشور با اشاره به برنامه‌های مختلف سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای در هفته مهارت گفت: برپایی نمایشگاه و گذرهای مهارتی در همه استان‌های کشور که همراه با عرضه محصولات آموزشگاه‌های آزاد در معرض عموم است از مهم‌ترین برنامه‌های این هفته به شمار می‌رود.

وی با اشاره به سه سیاست این سازمان یعنی افزایش قابلیت حضور در عرصه‌‌های بین‌المللی، ارتقای جایگاه کشور در مسابقات جهانی مهارت و اعتبار بخشی به آموزش‌های سازمان در سطح بین‌المللی گفت: در این راستا تشکیل میز کشورها و سازمان‌های مختلف بین‌المللی در این سازمان انجام شده و در این راستا 18 میز در حوزه کشورهای آفریقا، اروپا، آسیا و کشورهای همسایه ایجاد شده و یادداشت تفاهم‌هایی هم در این زمینه به امضا رسیده است.

رئیس سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای کشور با اشاره به انعقاد دو تفاهم‌نامه با مرکز توسعه کارآفرینی هند و موسسه توسعه مهارت‌های هند گفت: براین اساس کمپ کارآفرینی برای اولین بار برای نوجوانان و جوانان ایرانی با حضور مربیان هندی در ایران و در دو رده سنی 12 تا 16 و 16 تا 21 سال به زودی برگزار می‌شود.

پرند همچنین بر اهمیت خوشه‌سازی مشاغل مختلف در کشور تاکید کرد و ادامه داد: در حوزه کسب و کارهای کوچک و خانگی با استفاده از تجربه کشورهای مختلف برنامه‌هایی ایجاد شده که به تدریج انجام خواهد شد.

وی همچنین به تفاهم با یک موسسه بین‌المللی برای بین‌المللی کردن گواهینامه‌های فنی و حرفه‌ای کشور اشاره کرد و افزود: زمانی که مدرک آموزش‌های فنی و حرفه‌ای ایران قابل پذیرش در دنیا باشد، برای اعزام نیروی کار به خارج هم با مشکلات کمتری مواجه خواهیم بود.

رئیس سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای در مورد دیگر برنامه‌های این سازمان گفت: مهارت‌آموزی به پناهندگان کشورهای خارجی با کمک کمیساریای عالی پناهندگان سازمان ملل و وزارت کشور انجام شده تا از این طریق پس از ارتقای مهارتی این افراد پناهندگان به کشورهای خود بازگردند.

پرند در بخش دیگری از اظهاراتش به برگزاری اولین دوره مسابقات مهارت ویژه معلولان اشاره کرد و افزود: بخش کتبی این مسابقات روز جمعه 17 مرداد ماه با حضور هزار و 88 نفر داوطلب برگزار می‌شود و همچنین پاندهمین دوره مسابقات ملی مهارت از 8 تا 15 شهریور با حضور 700 داوطلب در 30 رشته آموزشی برگزار می‌شود.

وی با اشاره به تقاضمحور بودن آموزش‌های فنی و حرفه‌ای در کشور تصریح کرد: انعقاد تفاهم‌نامه با سازمان‌های مختلف متقاضی آموزش نشان‌دهنده رویکرد تقاضامحوری در آموزش‌ های فنی و حرفه‌ای است و برای نمونه در تفاهم‌نامه‌ای که با سازمان بهینه‌سازی مصرف سوخت منعقد شد، صد در صد تعهدات به انجام رسید و 87 درصد کارآموزان این دوره‌ها مشغول کار شدند.

رئیس سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای با اشاره به الگوی آموزش، تولید، بازاریابی و فروش برای گسترش اشتغال در کسب و کارهای کوچک گفت: در کسب و کارهای کوچک به مرحله بعد از تولید یعنی بازاریابی و فروش توجه کافی نشده بنابراین اجرای این مدل می‌تواند تا حد زیادی این معضل را برطرف کند.

وی با بیان اینکه براساس این مورد 13.5 میلیون تومان تسهیلات به پشتیبانان از طریق صندوق مهر امام رضا (ع) داده می‌شود گفت: براساس این مدل امسال ایجاد 15 هزار نفر اشتغال به حوزه مشاغل خود و کسب و کارهای کوچک دیده شده که البته نکته مدنظر ما اجرای این الگو است نه میزان اشتغال آن.

پرند همچنین به معضل اشتغال فارغ‌التحصیلان در کشور اشاره کرد و افزود: پیرو دستور وزیر کار و همچنین با توجه به افزایش نرخ بیکاری فارغ‌التحصیلان دانشگاهی مدلی برای مهارت‌آموزی و اشتغال دانشجویان و دانش‌آموختگان دانشگاه‌ها طراحی شده تا بتوانیم این معضل را برطرف کنیم. در صورت تصویب این طرح به رئیس‌جمهور ارائه می‌شود و در دستور کار دولت قرار خواهد گرفت.

 

 

 

مطالب پربیننده
آخرین اخبار
© استفاده از مطالب تنها با ذکر منبع (خبرایران) مجاز می باشد.
طراحی، تولید و اجرا: دلتاوب