امروز: سه شنبه ۲۰ فروردین ۱۴۰۴ [2025/04/08]
ما را در فیسبوک دنبال کنید ما را در توییتر دنبال کنید ما را در گوگل پلاس دنبال کنید خروجی RSS جستجوی پیشرفته سایت پیوندهای سایت
کد خبر: 53644 تاریخ انتشار: سه شنبه ۲۱ بهمن ۱۳۹۹ ساعت ۱۱:۳۵:۱۰ بعد از ظهر نسخه چاپی

شهردار منطقه ۱۷ به مناسب برگزاری جشن انقلاب خبر داد؛

آذین بندی ویژه و برپایی ایستگاه های فرهنگی در مسیر تردد خودروی

خبرایران : شهردار منطقه ۱۷ اهم اقدامات و عملکرد مجموعه شهرداری منطقه۱۷ را در ایام الله دهه مبارک فجر تشریح کرد
آذین بندی ویژه و برپایی ایستگاه های فرهنگی در مسیر تردد خودروی
به گزارش خبرایران به نقل از روابط عمومی شهرداری منطقه ۱۷، داود لطفی شهردار منطقه۱۷ در این باره گفت: باتوجه به اینکه امسال مراسم ۲۲بهمن روز جشن انقلاب به صورت موتوری و خودرویی توسط همشهریان تهرانی برگزار می شود و بخشی از مسیر تردد همشهریان در منطقه ۱۷ قرار دارد آذین بندی ویژه معابر و ایستگاه های فرهنگی در این مسیر برپا می شود.
 
لطفی افزود: یکی از مهم ترین برنامه های چهل و دومین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی که از سوی شهرداری منطقه ۱۷ به اجرا در آمد و به نوعی به شکل ابتکاری از سوی مدیران فرهنگی منطقه برپا شد طرح «نگار گذر انقلاب» بود که در این طرح با چاپ و نصب تصاویری از قیام مردم در سال ۵۷ یاد و خاطره جان فشانی ها و مقاومت آن روزها را برای مردم تداعی کرد.
 
شهردار منطقه ۱۷ تصریح کرد: همچون سال های گذشته در منطقه ۱۷ تهران که دارالشهدای پایتخت نام دارد برنامه های فرهنگی، ملی و مذهبی به مناسبت چهل و دومین سالگرد پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی در این منطقه به اجرا در آمد از جمله این برنامه های فرهنگی برپایی ۱۰ ایستگاه فرهنگی در سطح محلات که از نخستین روز دهه مبارک فجر آغاز شده است.
 
او ادامه داد: با رعایت پروتکل های بهداشتی که ستاد ملی مبارزه با ویروس کرونا در نظر گرفته است برپایی استیج فرهنگی و هنری شاد در بوستان های این محدوده از پایتخت برای همشهریان به اجرا در خواهد آمد و همچنین با توجه به اینکه بخشی از مسیر راهپیمایی ۲۲بهمن ماه در محدوده منطقه ۱۷ قرار دارد و امسال این مراسم به شکل موتوری و خودرویی تشهردار منطقه ۱۷ به مناسب برگزاری جشن انقلاب خبر داد؛
آخرین اخبار
© استفاده از مطالب تنها با ذکر منبع (خبرایران) مجاز می باشد.
طراحی، تولید و اجرا: دلتاوب