رشته کاردان حرفه ای تاکسیرانی به دفترچه های پذیرش دانشگاه جامع علمی کاربردی اضافه شده و دانشکده تاکسیرانی به زودی به طور رسمی گشایش می یابد.
به گزارش خبر ايران میثم مظفر مدیرعامل این سازمان از راه اندازی مرکز علمی کاربردی تاکسیرانی تهران خبر داد و گفت: تاکسیرانانی که به تازگی قصد ورود به ناوگان حمل و نقل عمومی تهران را دارند باید دوره های آموزش تخصصی را در این مرکز بگذرانند.
به گفته ی مظفر در حال حاضر، تهران نزدیک به 100 هزار تاکسیران دارد که سالانه با خروج متوسط 2هزار تاکسیران قدیمی، به همین میزان تاکسیران جدید وارد ناوگان می شود. وی با بیان اینکه ما نخستین مرکزی هستیم که توانستیم پیوند شغل تاکسیرانی با دانشگاه را برقرار کنیم، افزود: در این دوره ها هر کدام از تاکسیرانان بنا به نوع خدماتی که ارائه می دهند اعم از فرودگاهی، خطی، گردشی و ...آموزش های مرتبط با فعالیت خود را می بینند.
به گفته ی مدیرعامل سازمان مدیریت و نظارت بر تاکسیرانی شهر تهران اجباری شدن این آموزش ها استانداردهای لازم در این حرفه را ارتقا می دهد و همچنین به مرور زمان منجر به بالارفتن شان و منزلت شاغلان این حرفه می شود.
مظفر از تصویب رشته دانشگاهی کاردان حرفه ای تاکسیرانی در دانشگاه جامع علمی کاربردی خبر داد و افزود: برای دریافت مدرک کاردان حرفه ای دانشجویان باید 72 واحد درسی را در چهار ترم و یا هفت پودمان بگذرانند.
از جمله دروس مشترک در رشته تاکسیرانی می توان به اخلاق حرفه ای، مبانی حمل و نقل شهری، نقشه خوانی و ارتباط موثر راننده و مسافر اشاره کرد.مظفر از گشایش رسمی دانشکده تاکسیرانی در آینده ای نزدیک خبر داد و گفت: بدین ترتیب از مهر سال تحصیلی آینده -93-94 دانشجویان کاردانی تاکسیرانی وارد دانشگاه می شوند.