امروز: سه شنبه ۲۰ فروردین ۱۴۰۴ [2025/04/08]
ما را در فیسبوک دنبال کنید ما را در توییتر دنبال کنید ما را در گوگل پلاس دنبال کنید خروجی RSS جستجوی پیشرفته سایت پیوندهای سایت
کد خبر: 54273 تاریخ انتشار: چهارشنبه ۲۵ فروردین ۱۴۰۰ ساعت ۲:۲۱:۱۰ بعد از ظهر نسخه چاپی

نصراله آبادیان اعلام کرد؛

اجرای طرح خیابان کامل در منطقه 11 آغاز شد

خبرایران : شهردار منطقه 11 تهران در راستای اجرای طرح خیابان کامل که در خیابان امام خمینی در دست انجام است؛ از احداث مسیر دوچرخه سواری و طراحی تابلوهای قدم شمار برای نصب در ایستگاه های حمل و نقل عمومی خبر داد.
اجرای طرح خیابان کامل در منطقه 11 آغاز شد
به گزارش خبرایران : روابط عمومی شهرداری منطقه 11 ، نصراله آبادیان در تشریح برنامه های اجرایی تهران 1400 که اجرای آن در مرکز پایتخت آغاز شده است؛ گفت: باز آفرینی منظر فرهنگی – تاریخی خیابان امام خمینی (ره) با رویکرد ارتقای حضور پذیری و تعاملات اجتماعی در طرح اجرای خیابان کامل آغاز شده است.
آبادیان افزود: از آن جا که خیابان امام خمینی (ره) یکی از خیابان های دارای پیشینه فرهنگی، تاریخی و ارزشمند تهران است و عناصر شاخص این خیابان و موقعیت و عملکرد آن نقش پررنگی در منظر فرهنگی و شهری دارد؛ به عنوان محل اجرای طرح خیابان کامل انتخاب شد تا ضمن باز آفرینی، اهداف ارتقای شرایط کیفی زندگی محقق شود و در نتیجه این تغییرات مثبت و پایدار به بهبودی شرایط فیزیکی، اجتماعی، اقتصادی و محیطی شهر دست یابیم.
شهردار منطقه 11 با بیان این که طرح های موضعی و موضوعی برای اجرای خیابان کامل برنامه ریزی و اجرا شده است؛ ادامه داد: از سوی معاونت حمل و نقل و ترافیک احداث مسير دوچرخه حدفاصل ميدان حر تا خيابان ولي عصر (عج) به طول 850 متر و عرض 5/1 متر انجام شده است.همچنین  خط كشي تقاطع چراغ دار خيابان ولي عصر(عج) - خيابان امام خميني (ره) و همچنین  طراحي تابلوهاي قدم شمار براي هدايت و مديريت تردد عابران پياده از ايستگاههاي حمل و نقل عمومی  به مراكز جاذب سفر در خيابان امام خميني (ره)از دیگر اقدامات انجام شده در این خیابان است.
او همچنین بیان کرد: از سوی معاونت خدمات شهری و محیط زیست نیز برنامه ریزی برای اجرای خیابان کامل در محور امام خمینی (ره) تدوین و به مرحله اجرا در آمده است که از جمله آن می توان به  تهيه طرح منظر شهري خيابان امام خميني با رويكرد افزايش تعاملات اجتماعي با همکاری دانشگاه آزاد اسلامی واحد جنوب تهران،  نظارت بر مزاحمت های شغلی، رسيدگي به فضاي سبز خيابان و برنامه آتي اصلاح آبرساني اشاره کرد.
آبادیان در خصوص اجرای طرح قدم که در خیابان امام خمینی (ره) انجام شده است؛ توضیح داد: به منظور آگاهی رساندن به شهروندان برای دسترسی به اماکن عمومی، اجرای "طرح قدم" با نصب تابلوهای تعیین فاصله و تعداد قدم و زمان طی مسیر در ایستگاه های حمل و نقل عمومی انجام شد. این تابلوها مهم ترین اماکن عمومی از جمله مراکز درمانی، آموزشی ، اماکن تاریخی ، جاذبه های گردشگری ، مراکز فرهنگی ، خدماتی و ... را با تعیین زمان فاصله پیاده روی و یا خودرویی به متر و تعداد قدم و زمان طی مسیر را نمایش می دهند.
آخرین اخبار
© استفاده از مطالب تنها با ذکر منبع (خبرایران) مجاز می باشد.
طراحی، تولید و اجرا: دلتاوب