خبرایران : نشست خبری ششمین دوره جشنواره جهادگران با حضور برگزارکنندگان این جشنواره و رونمایی از پوستر این دوره از جشنواره جهادگران در سازمان بسیج دانشجویی برگزار شد.
هادی قاسمی، رئیس سازمان بسیج دانشجویی در این نشست با اشاره به اینکه پایه گذار جشنواره جهادگران، دانشجویان و طلاب بودند، اظهار داشت: امیدواریم رسانهها با انعکاس اخبار مربوط به این جشنواره به روایت خوبی از این اقدام مثبت و مبارک بپردازند و به بسط روحیه جهادی در کشور کمک کنند.
وی با اشاره به اقدامات و تغییرات مناسب در این دوره از جشنواره گفت: سعی شده جشنواره در این دوره فراگیر شود و بخشهای مختلفی ذیل حوادث اخیر منطقه در آن گنجانده شود. معتقدم هر دانشکده باید یک گروه جهادی شود و این فرهنگ در همه کشور جاری شود.
حیدرپور، دبیر ششمین دوره جشنواره جهادگران نیز در این نشست با اشاره به اینکه مهمترین بخش جشنواره بخش تخصصی جشنواره است، گفت: در این بخش گروههایی که بتوانند مسائل را حل کنند و بهترین باشند در جشنواره شرکت داده میشوند.
وی افزود: بخش هنری جشنواره در قالب مستند، عکس و نماهنگ است و در بخش ادبی نیز تولیدات ادبی در قالبهای مختلف ارائه میشود.
حیدرپور از اضافه شدن بخشی جدید به جشنواره خبر داد و گفت: با توجه به شرایط منطقه بخش بین الملل به جشنواره اضافه شده است که در این بخش میزبان گروههای داوطلب از کشورهای مسلمان و از محور مقاومت هستیم. برخی گروهها به شکل پشتیبان و برخی به شکل حضوری و جهادی در میدان جنگ در غزه و لبنان حضور دارند که آنها نیز به واسطه فعالیت جهادیشان در جشنواره شرکت داده میشوند.
حیدر پور افزود: از امروز تا پایان آذرماه مهلت ارسال به جشنواره تعیین شده است و در بهمن ماه اختتامیه آن برگزار میشود.
غلامرضایی، معاون جهادی سازمان بسیج دانشجویی، نیز در این نشست گفت: 1500 گروه جهادی دانشجویی با هدف محرومیت زدایی در کشور فعالیت میکنند.
وی افزود: جشنواره جهادگران آوردگاهی سالیانه است تا در آن بهترینها را بشناسیم و بدانیم که چه نوآوری صورت گرفته و چه پیشرفتی داشتیم.
غلامزاده اضافه کرد: 30 هزار اثر در 5 دوره های مختلف جشنواره دریافت شده که در دوره قبل این آثار به 7 هزار اثر رسیده بود.
صادق مفرد نماینده سازمان برکت نیز در این نشست با اشاره به اینکه جشنواره جهادگران مرجعیتی از خود بین فعالان و حاضران در زیست بوم جهادی ایجاد کرده است، گفت: این جشنواره همواره رو به رشد بوده و اتفاق خوبی را برای فعالان این عرصه رقم می زند.
وی ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدای خدمت به ویژه رئیس جمهور شهید به ذکر خاطراتی از دیدار سال گذشته فعالان جهادی و شرکت کنندگان جشنواره با آیت الله شهید رئیسی در مسجد نهاد ریاست جمهوری پرداخت.
حبیبی، نماینده وزارت بهداشت در این نشست با اشاره به اقدامات جهادگران پزشکی خواستار تلاش جهادگران برای افزایش کرامت و عزت نفس ساکنان مناطق محروم و نیازمند به خدمت شد.
عبدالحسین کلانتری، معاون فرهنگی وزارت ارشاد نیز در این نشست با بیان اینکه این جشنواره همواره رشد داشته و به بلوغ رسیده است، گفت: در عرصه خدمت رسانی علاوه بر خدمت به روایت درست از خدمت نیز داریم مانند دفاع مقدس که شخصیتی مانند شهید آوینی روایت ان را به بهترین نحو به تصویر کشید.
وی ظرفیت های کشور در عرصه جهادی را بسیار زیاد خواند و گفت: نباید نقاط ضعف باعث ندیدن ظرفیتهای کشور شود و این سرمایه های عظیم در میان نگاههای منتقدانه گم شود.