امروز: پنج شنبه ۱ آذر ۱۴۰۳ [2024/11/21]
ما را در فیسبوک دنبال کنید ما را در توییتر دنبال کنید ما را در گوگل پلاس دنبال کنید خروجی RSS جستجوی پیشرفته سایت پیوندهای سایت
کد خبر: 60982 تاریخ انتشار: شنبه ۱۹ شهریور ۱۴۰۱ ساعت ۱:۵۳:۱۰ بعد از ظهر نسخه چاپی

دکتر سید مجتبی خیام نکویی اعلام کرد؛

دهکده فناوری و نوآوری شیلات در قشم با همکاری سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی ایجاد خواهد شد / تولیدات شیلاتی کشور درحال حاضر 1/3 میلیون تن است/ باید همه اقشار جامعه به تولیدات شیلاتی در کشوردسترسی داشته باشند

خبرایران: معاون وزیرجهادکشاورزی گفت: باید همه اقشارجامعه به تولیدات شیلاتی در کشور دسترسی داشته باشند و اگر فقط یک قشر خاص این دسترسی راداشته باشند ما نمی‌توانیم میانگین تولیدات شیلاتی را افزایش دهیم.
دهکده فناوری و نوآوری شیلات در قشم با همکاری سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی  ایجاد خواهد شد / تولیدات شیلاتی کشور درحال حاضر 1/3 میلیون تن است/ باید همه اقشار جامعه به تولیدات شیلاتی در کشوردسترسی داشته باشند

به گزارش خبرنگارخبرایران، صبح امروز شنبه 19 شهریورماه 1401 «رویداد کارآفرینی، نوآورانه، دانش‌بنیان و اشتغال‌آفرینی حوزه شیلات» با حضور «دکتر مجتبی خیام‌ نکویی» معاون وزیرجهادکشاورزی و رئیس سازمان تحقیقات آموزش و ترویج کشاورزی، «مهندس حسین حسینی » معاون وزیرجهادکشاورزی و  رئیس سازمان شیلات ایران، «دکتر محمود بهمنی» رئیس موسسه تحقیقات علوم شیلاتی کشور، فعالان بخش خصوصی، نمایندگان شرکت های دانش بنیان و اصحاب رسانه در سازمان تات برگزار و دراین مراسم  «دکتر خیام نکویی » معاون وزیرجهادکشاورزی و رئیس سازمان تات اظهارداشت : اولین دهکده فناوری و نوآوری شیلات در قشم به زودی با با همکاری «وزارت علوم، تحقیقات و فناوری» و «سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی» ایجاد خواهد شد.
رئیس سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی تصریح کرد : میزان تولیدات شیلاتی کشور در حال حاضر 3/1 میلیون تن است و ما از تمامی ظرفیت‌های شیلاتی کشوراستفاده نمی‌کنیم و شورای راهبردی تحقیقات شیلات کشور را تشکیل شده تا از همه ظرفیت سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی را در اختیار سازمان شیلات قرار دهیم.
وی عنوان داشت : میزان تولیدات بخش کشاورزی ۱۲۵ میلیون تن است و این رقم باید در سال ۱۴۳۰ به ۱۸۰ میلیون تن افزایش پیدا کند که بخشی از آن تولیدات شیلاتی است. ازطرفی ظرفیت‌های پژوهشی و اجرایی در حوزه شیلات بالاست و بیش از ۱۲ تا ۱۳ هزار عضو هیأت علمی در بخش کشاورزی حضور دارند.
خیام نکویی ادامه داد :  2000 هزار عضو هیأت علمی نیز در سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی فعالیت دارند؛ حال اگر اعضای هیأت علمی مرتبط با حوزه شیلات را از این تعداد جدا کنیم، می‌بینیم با ظرفیت بی‌نظیری در این بخش روبرو هستیم و علاوه بر این ۱۰ پژوهشکده در حوزه شیلات فعال هستند که از این ظرفیت‌ها آن‌گونه که باید استفاده ای تاکنون نشده است.
وی ابرازداشت : اعتقادم براین است که باید همه اقشار جامعه به تولیدات شیلاتی در کشوردسترسی داشته باشند واگرفقط یک قشرخاص این دسترسی راداشته باشند ما نمی‌توانیم میانگین تولیدات شیلاتی را افزایش دهیم.
معاون وزیر جهاد کشاورزی با اشاره به راه اندازی مزارع فناوری و نوآوری در کشور خاطرنشان کرد: ۱۰۰درصد این مهم توسط بخش خصوصی فعال و کارآمد عملیاتی می شود و تا پایان سال از ۴ تا ۵ مزارع فناوری و نوآوری رونمایی خواهند شد. و تلاش ما براین است که این اتفاق هرچه سریع تر اتفاق بیفتد.

بنابراین گزارش، رویداد کارآفرینی، نوآورانه دانش بنیان و اشتغال آفرینی حوزه شیلات 19 و 20 شهریورماه  1401 در محل سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج برگزار می‌شود.

 

https://www.fisheries.ir/newspic/113570IMG-20220906-WA0069.jpg

 

مطالب پربیننده
آخرین اخبار
© استفاده از مطالب تنها با ذکر منبع (خبرایران) مجاز می باشد.
طراحی، تولید و اجرا: دلتاوب