امروز: پنج شنبه ۱ آذر ۱۴۰۳ [2024/11/21]
ما را در فیسبوک دنبال کنید ما را در توییتر دنبال کنید ما را در گوگل پلاس دنبال کنید خروجی RSS جستجوی پیشرفته سایت پیوندهای سایت
کد خبر: 61451 تاریخ انتشار: یکشنبه ۲۹ آبان ۱۴۰۱ ساعت ۲:۵۹:۱۰ بعد از ظهر نسخه چاپی

سيد جواد ساداتی‌نژاد مطرح کرد؛

ساليانه بيش از ۳۵۰ ميليون قطعه انواع آبزيان در منابع آبي كشور رهاسازی می‌شود/ آبزيان با مواد مغذی ارزشمند خود در سفره مردم به‌خوبی حضور ندارند

خبرایران : وزير جهاد كشاورزی گفت : با وجود اينكه آبزيان مواد مغذی ارزشمندی دارند اما در سفره مردم به‌خوبي نمود نداشته است كه اين امر بيانگر مشكل ما در معرفی و حتی توليد اين محصولات است و حتي در توليد گوشت شترمرغ نيز با وجود اينكه جزو توليدكنندگان بزرگ اين محصول در جهان هستيم، اما اين كالا جاي مشخصي در سبد خانوار ندارد.
ساليانه بيش از ۳۵۰ ميليون قطعه انواع آبزيان در منابع آبي كشور رهاسازی می‌شود/ آبزيان با مواد مغذی ارزشمند خود در سفره مردم به‌خوبی حضور ندارند

به گزارش خبرایران، سيد جواد ساداتی‌نژاد وزير جهاد كشاورزی امروز یکشنبه 29 آبان ماه 1401 در مراسم افتتاحيه ششمين نمايشگاه بين‌المللي شيلات، آبزيان، ماهيگيری، غذاهاي دريايي و صنايع وابسته، اظهارداشت: در كشور مراكز دولتی بازسازی ذخاير گونه‌های مختلف تكثير آبزيان وجود دارد كه در دريا و رودخانه‌ها رهاسازی می‌شود.
وی عنوان داشت: فعاليت بازسازي ذخاير آبزيان از سال‌ها پيش در سازمان شيلات ايران به منظور پايداري بهره برداري صيد و حفاظت از ذخاير ژنتيكي آبزياني كه مورد بهره برداري قرار مي گيرند، انجام و ساليانه بيش از ۳۵۰ ميليون قطعه انواع آبزيان در منابع آبي كشور رهاسازي مي‌شود.
 وزير جهاد كشاورزی افزود : با وجود اينكه آبزيان مواد مغذی ارزشمندی دارند اما در سفره مردم به‌خوبي نمود نداشته است كه اين امر بيانگر مشكل ما در معرفی و حتی توليد اين محصولات است و حتي در توليد گوشت شترمرغ نيز با وجود اينكه جزو توليدكنندگان بزرگ اين محصول در جهان هستيم، اما اين كالا جاي مشخصي در سبد خانوار ندارد.
وی تاکید کرد: صنايع فرآوري آبزيان نياز به سرمايه‌گذاري بيشتری دارد، اما در مجموع در بخش كشاورزي شاهد خروج سرمايه گذاران هستيم و لازم است از ساير بخش ها به اين بخش سرمايه گذار وارد شود.
وزير جهاد كشاورزی ابرازداشت: هرچند ۹۸ درصد كشاورزي ايران مربوط به بخش خصوصي است، اما در بخش شيلات اين‌طور نيست و بايد واگذاري ها افزايش يابد كه مي تواند توليد و ثروت بيشتري براي كشور به همراه داشته باشد و نيازمند افزايش ورود بيشتر دانش‌بنيان‌ها به بخش شيلات هستيم كه در مقايسه با ساير بخش‌هاي كشاورزي عقب‌تر است.
ساداتي‌نژاد درپایان سخنان خود با اشاره‌ به ظرفيت صادرات در بخش خوراک آبزيان گفت: در بخش خوراك ماهي نيز نياز به ورود بيشتر دانش‌بنيان‌ها، صادرات و ارزآوري وجود دارد و به‌جاي اينكه به دنبال محدوديت صيد برويم كه در برخي مواقع هم موفقيت‌آميز نبوده و نتيجه آن ۱۲ هزار صياد غيرمجاز است، بايد به سمت سرمايه گذاري و تقويت سواحل حركت كنيم.
 بنابراین گزارش، ششمين نمايشگاه بين‌المللي شيلات، آبزيان، ماهيگيري، غذاهاي دريايي و صنايع وابسته از روز یکشنبه 29 آبان ماه 1401 به مدت 4 روز در محل دائمي نمايشگاه هاي بين المللي تهران برگزار می شود.

مطالب پربیننده
آخرین اخبار
© استفاده از مطالب تنها با ذکر منبع (خبرایران) مجاز می باشد.
طراحی، تولید و اجرا: دلتاوب