امروز: پنج شنبه ۱۵ فروردین ۱۴۰۴ [2025/04/03]
ما را در فیسبوک دنبال کنید ما را در توییتر دنبال کنید ما را در گوگل پلاس دنبال کنید خروجی RSS جستجوی پیشرفته سایت پیوندهای سایت
کد خبر: 63211 تاریخ انتشار: شنبه ۲۷ آبان ۱۴۰۲ ساعت ۱۱:۵۸:۱۰ بعد از ظهر نسخه چاپی

پد کولر آبی شرکت هواسلولز

خبرایران : شرکت هواسلولز در سال 1385 تاسیس و فعالیت تولید پد کولر آبی، پد سلولزی مرغداری و انواع پد های گلخانه ای را در کشور با هدف ارائه محصول مرغوب و با کیفیت آغاز نمود.
پد کولر آبی شرکت هواسلولز

شرکت هواسلولز در سال 1385 تاسیس و فعالیت تولید پد کولر آبی، پد سلولزی مرغداری و انواع پد های گلخانه ای را در کشور با هدف ارائه محصول مرغوب و با کیفیت آغاز نمود.

همان طور که میدانید در فصول گرم سال و با فرا رسیدن تابستان یکی از مهم ترین دغدغه های افراد در محیط ادارات و منازل مسکونی شان متعادل سازی دما، کنترل هوای گرم و ایجاد هوای خنک می باشد. مسئله ای که از گذشته تا به امروز یکی از دغدغه های افراد در فصول گرم محسوب می شود. در ابتدا به دلیل عدم وجود تکنولوژی های پیشرفته معماران سعی بر آن داشتند از طریق نوع ساخت سازه های مسکونی شرایطی را برای ایجاد جریان هوا فراهم سازند تا خنک سازی انجام شود و از بادبزن های دستی هم بهره می برند. سپس با  پیشرفت علم و دانش انواع پنکه های سقفی و ایستاده به بازار آمده و در نهایت هم انواع کولر ها مورد بهره برداری قرار گرفت. دراین میان استفاده از انواع کولر ها، کولر های آبی پوشالی بنا به دلایلی مانند قیمت ارزان، بازدهی مناسب و نصب آسان  مورد استقبال مردم قرار گرفت.

امروزه پد کولر آبی جایگزین پوشال کولر های آبی قدیمی تر شده است.

پد کولر آبی به جای پوشال ها

همان طور که بیان کردیم پیش از به بازار آمدن پد کولر آبی، در سیستم سرمایشی کولر های آبی پوشال ها نقش بسیار مهمی داشتند و بیشتر مورد استفاده قرار می گرفتند. این سیستم با چرخش آب بین پوشال ها باعث می شد هوای بیرون وارد، خنک و سپس به محیط منتقل شود و به این ترتیب به ما برای خنک سازی محیط کمک کند. هر چند این سیستم استفاده از پوشال ها معایبی نیز داشت اما در کولر های آبی تا آن زمان تنها همین نوع پوشالی وجود داشت و مانند امروز کولر های آبی سلولزی وجود نداشت.

پد کولر آبی

پد سلولزی که در کولر آبی جایگزین پوشال ها شد و به پد کولر آبی معروف می باشد، از مواد سلولزی ساخته شده اند. آن ها مانند لانه زنبور به نظر می رسند، بنابراین در اصطلاح عامیانه معمولاً به آن ها پد خنک کننده لانه زنبوری گفته می شود. در ادامه به مزایای این نوع پد ها می پردازیم:

  • پد سلولزی در سرمایش بسیار مؤثر هستند و نیاز به نگهداری و تمیز کردن کمتری دارند.
  • در مقایسه با پوشال معمولی کولر آبی، پد کولر آبی بسیار بادوام است. به همین دلیل بیشتر کولر هایی که در مناطق گرم و خشک استفاده می شوند باید از پد های سلولزی باشند.
  • این نوع پد ها به خاطر طراحی خاص زوایای آن در برابر هوا، از خود مقاومت نشان نمی دهند و بیشترین سطح تماس بین آب و هوا را به وجود می آورند که علاوه بر افت فشار کمتر سبب کاهش برق مصرفی کولر نیز می شوند، در نتیجه راندمان خنک سازی آن افزایش می یابد.
  • رسوب زدایی پدهای سلولزی بسیار آسان است.
  • پد سلولزی در برابر آب و عبور جریان هوا  تغییر شکل نمی دهد.
  • قابلیت کاهش درجه حرارت هوا تا ۱۵ درجه سانتی گراد توسط این پدها باعث کاهش برق مصرفی می شود که یکی از مهم ترین ویژگی های پد کولر آبی محسوب می شود.


امروزه پد سلولزی جایگاه بسیار مهمی در صنعت کولر سازی کشور دارد و کولر های دارای پد سلولزی امکانات و فناوری های بروزتری به نسبت مدل های قدیمی دارند.

مطالب پربیننده
آخرین اخبار
© استفاده از مطالب تنها با ذکر منبع (خبرایران) مجاز می باشد.
طراحی، تولید و اجرا: دلتاوب