خبرایران : مدیرعامل شرکت دانش بنیان 21 بیضا گفت : درهفتمین نمایشگاه بین المللی شیلات، آبزیان، ماهیگیری، غذاهای دریایی وصنایع وابسته 15 محصول که به تازگی درمجموعه تولید شده از قبیل پیتزای ماهی، فینگر فود برپایه ماهی و ... را به نمایش گذاشتهایم و پس از نظرسنجی این محصولات را وارد بازارخواهیم کرد.
دکترامیرعبودی مدیرعامل شرکت دانش بنیان 21 بیضا درگفتگو با خبرایران اظهارداشت: شرکت دانش بنیان 21 بیضا اولین زنجیره ارزش تولید، پرورش، فرآوری آبزیان در ایران هستیم که به تولید تخصصی خوراک ماهی تا پرورش ماهی بصورت غذاهای آماده و نیمه آماده میپردازیم.
دکترعبودی تصریح کرد: شرکت دانش بنیان 21 بیضا اولین و تنها تولیدکننده غذاهای آماده و نیمه آماده آبزیان و فرآوردههای غذایی خوراک آبزیان در استان فارس میباشد که 20 سال در این زمینه سابقه دارد و به بیش از 8 کشور همسایه و 4 کشور غیر همسایه صادرات داریم.
وی ادامه داد: محصولات ما بالاترین کیفیت و بهترین ضریب تبدیل را در سراسر کشور دارد، بطوریکه با میزان خوراک کمتر رشد بیشتری در وزنگیری ماهی صورت میگیرد.
مدیرعامل شرکت دانش بنیان 21 بیضا ابرازداشت : خوشبختانه برند ما در سطح بینالمللی بسیار نامآشنا بوده و بازار اصلی رقابت ما با برندهای اروپایی است و توانستهایم ارزآوری بالایی برای کشور داشته باشیم.
وی افزود : گام بعدی ما مزرعه پرورش ماهی ملوس جان است که بررگترین سایت غیر ساحلی پرورش ماهیان خاویاری در سطح کشور است و ما در اینجا پرورش ارگانیک 7 گونه ماهی خاویاری داریم که ازهیچگونه آنتی بیوتیک غیرمجاز در پرورش ماهی استفاده نمیکنیم و از این حیث هیچگونه مشکل صادراتی نداریم.
دکترعبودی خاطرنشان کرد: خاویار و گوشت ماهیان خاویاری ما کیفیت بسیار بالایی دارد و به همین جهت به کشورهای روسیه، آسیای دور و حاشیه خلیج فارس صادر میشود.
وی عنوان داشت: حلقه دیگر زنجیره ما شرکت الماس آدریان پارس با سابقه دوساله و با برند آکوارویال است که غذای آماده و نیمه آماده برای انواع آبزیان را در شهر بندرانزلی تولید میکند.
مدیرعامل شرکت 21 بیضا یادآورشد: در حال حاضر بیش از 8 محصول از قبیل: قزلآلای دودی، ماهی خاویار دودی، ناگت ماهی، شنیسل ماهی، ناگت میگو، میگو سوخاری و .. را در بازار به فروش میرسانیم.
وی تاکید کرد: در هفتمین نمایشگاه بین المللی شیلات، آبزیان، ماهیگیری، غذاهای دریایی وصنایع وابسته 15 محصول که به تازگی درمجموعه تولید شده از قبیل پیتزای ماهی، فینگر فود برپایه ماهی و ... را به نمایش گذاشتهایم و پس از نظرسنجی این محصولات را وارد بازارخواهیم کرد.
دکترعبودی اظهار داشت: نظارت ما در این زنجیره غذایی از ابتدای تولید (مرحله خوراک آبزیان) تا انتهای آن است که سبب افزایش کیفیت محصول و ظرفیت بهرهوری میگردد که این افزایش بهرهوری در کنار حذف واسطههای حلقههای زنجیره سبب شده تا بهای تمام شده محصولات ما به مراتب کاهش پیدا کند.
وی بیان کرد: درحوزه غذاهای دریایی آماده و نیمه آماده برپایه آبزیان شرکتهای زیادی حضور ندارند، زیرا علاوه بر سختیهای تولید، بحث بهای تمام شده بسیاربالای آن مطرح میشود که نتیجه آن ورود محصولات به بازار است که اصلا رقابتی نیست.
دکترعبودی درپایان سخنان خود گفت: ما خوشبختانه تحت قالب این زنجیره و مدیریت هزینهها و حذف واسطهها و افزایش بهرهوری توانستهایم این محصولات را با قیمتهای معقول و رقابتی تولید کرده و روانه بازار کنیم تا تمام اقشار بتوانند از این سبد غذایی استفاده کنند.
آدرس دفتر مرکزی شيراز:
بلوار دانشجو، کوچه 3، سمت چپ، پلاک 54
تلفن: 36268046-071 فاکس: 36268047-071
آدرس دفتر تهران:
خيابان کارگر شمالي، نبش خيابان دهم، ساختمان امير، واحد 503
تلفن: 88014967-021 و 88014981-021
آدرس کارخانه:
کيلومتر 20 جاده شيراز مرودشت، کيلومتر 12 جاده بيضاء( لپويي)، جنب کارخانه آرد سپيدان
تلفن: 36775437-071
محصولات: