امروز: پنج شنبه ۱ آذر ۱۴۰۳ [2024/11/21]
ما را در فیسبوک دنبال کنید ما را در توییتر دنبال کنید ما را در گوگل پلاس دنبال کنید خروجی RSS جستجوی پیشرفته سایت پیوندهای سایت
کد خبر: 65776 تاریخ انتشار: سه شنبه ۲۹ آبان ۱۴۰۳ ساعت ۲:۴۷:۱۰ بعد از ظهر نسخه چاپی

در نشست خبری «هشتمین کنفرانس ملی و جایزه مدیریت منابع انسانی » اعلام شد؛

روشن‌دل : هشتمین کنفرانس ملی و جایزه مدیریت منابع انسانی بهمن ماه 1403 برگزارمی شود/ جانشین‌پروری وجایگزینی نادرست درحوزه منابع انسانی بحران به وجود می‌آورد/ قلی‌پور: مدیرعامل برتر درهشتمین کنفرانس ملی و جایزه مدیریت منابع انسانی معرفی می شود

خبرایران، نشست خبری «هشتمین کنفرانس ملی و جایزه مدیریت منابع انسانی » امروز سه شنبه 29 آبان ماه 1403 با حضور «طاهر روشن دل» رئیس دانشکدگان مدیریت دانشگاه تهران، «آرین قلی پور» رئیس دانشکده مدیریت دانشگاه تهران و اصحاب رسانه برگزار شد.
روشن‌دل : هشتمین کنفرانس ملی و جایزه مدیریت منابع انسانی بهمن ماه 1403 برگزارمی شود/ جانشین‌پروری وجایگزینی نادرست درحوزه منابع انسانی بحران به وجود می‌آورد/ قلی‌پور:  مدیرعامل برتر درهشتمین کنفرانس ملی و جایزه مدیریت منابع انسانی معرفی می شود

به گزارش خبرنگار خبرایران، نشست خبری «هشتمین کنفرانس ملی و جایزه مدیریت منابع انسانی » امروز سه شنبه 29  آبان ماه 1403  با حضور «طاهر روشن دل» رئیس دانشکدگان مدیریت دانشگاه تهران، «آرین قلی پور» رئیس دانشکده مدیریت دانشگاه تهران  و اصحاب رسانه برگزار و دراین نشست خبری «طاهر روشن‌دل» رئیس دانشکدگان مدیریت دانشگاه تهران اظهارداشت: کنفرانس منابع انسانی به دلیل اهمیت بحث سرمایه انسانی بسیار ضروری است. سازمان‌ها، بنگاه‌ها و کشور‌ها در این زمینه سرمایه‌گذاری فراوانی می‌کنند. اما فرار مغز‌ها و استعدادها از کشور، به دلیل نبود تلاش کافی برای نگه‌داشت و جذب سرمایه‌ انسانی صورت می‌گیرد.
وی تصریح کرد:  درحوزه منابع انسانی، ارتباط ارگانیک بین دانشگاه و صنعت برقرار شده و بسیاری از سازمان‌های دولتی و خصوصی کشور ارزیابی می‌شوند و نحوه مدیریت منابع انسانی‌ آنها با نرم‌افزارهای موجود بررسی می‌شود‌.
روشن‌دل عنوان داشت: قانون کار و سایر قوانین کشور در موضوع منابع انسانی بسیار اثرگذار هستند. در کنفرانس ملی، تلاش بر این است که مشکلات اساسی این حوزه بررسی و از بحران منابع انسانی سازمان‌ها کاسته شود‌. چراکه بسیاری از مشکلات بین‌المللی و سیاسی، منجر به جذب سرمایه‌های انسانی کشور می‌شوند و این موضوعی بحرانی است.
وی درخصوص مدیران ناشایست تاکید کرد: جانشین‌پروری، جایگزینی نادرست و بسیاری از مواردی که در سطح مدیران انجام می‌شود، در حوزه منابع انسانی بحران به وجود می‌آورد. در حال حاضر ارتباط بین دانشگاه و صنعت هم قطع شده است و تلاش دپارتمان مدیریت منابع انسانی، برقراری این پیوند است تا امید دوباره به کشور بازگردد.
رئیس دانشکده مدیریت دانشگاه تهران با اشاره به اینکه هشتمین کنفرانس ملی و جایزه مدیریت منابع انسانی بهمن ماه 1403 برگزار می شود، افزود: برقراری پیوند دانشگاه با صنعت، منجر به فعال شدن دانشگاه و احیای پروژه‌های استادان می‌شود. احیای پروژه‌های استادها درگیر شدن دانشجویان در پروژه‌های صنعتی را در پی دارد و بار دیگر پیوند دانشگاه و صنعت تقویت می‌شود. تقویت این پیوند امید را در دل سرمایه‌های انسانی حفظ می‌کند.

 
قلی‌پور:  مدیرعامل برتر در هشتمین کنفرانس ملی و جایزه مدیریت منابع انسانی معرفی می شود
آرین قلی‌پور، استاد دانشگاه مدیریت تهران و دبیر کنفرانس نیز درادامه  این نشست خبری اظهارداشت : بسیاری از جوایزی که در کشور داده می‌شود، تنها به منظور پر کردن رزومه کاری شرکت‌ها ثبت می‌شود و جایزه بر اساس لیاقت و کارآمدی داده نمی‌شود. اما درباره جایزه مدل 34 هزار که مربوط کنفرانس ملی منابع انسانی است، هیچ از یک شرکت‌ها قادر نبودند بیش از 24 هزار امتیاز کسب کنند و تمام تلاش بر این است که در این کنفرانس، برخلاف جوایز دیگر، جوایز نمایشی داده نشود و استادان دانشگاه بر عملکرد شرکت‌ها و بنگاه‌ها رسیدگی کنند.
قلی‌پور درخصوص وجود افراد دارای سهمیه و تاثیر آنها در بررسی نحوه مدیریت منابع انسانی شرکت‌ها هم ابرازداشت: هر فردی که استخدام می‌شود، باید با الزامات قانونی شرکت‌ها همراه شود. بنگاه‌هایی که در این کنفرانس و برای گرفتن جوایز شرکت می‌کنند، عمدتاً افراد دارای سهمیه را استخدام نکرده‌اند. اما شاخصی که در این کنفرانس بررسی می‌شود، درصد تطبیق شغل و شاغل است. این موضوع سهمیه را بررسی نمی‌کند، اما شایستگی و درصد تطبیق کارکنان را بررسی می‌کند.
وی در خصوص تعدیل نیروهای صورت‌گرفته در سازمان‌ها هم بیان داشت: مشکل از نوع فکر کسب‌و‌کارها بوده و باید مدل ذهنی آنها تغییر کند. البته عمدتاً تعدیل نیرو به دلیل مشکلات کلان اقتصادی و اوضاع اقتصادی صورت می‌گیرد.
قلی‌پوردرمورد وجود سرمایه‌های انسانی در کشور خاطرنشان کرد: متاسفانه فکر مهاجرت در مردم بسیار است و این نشان می‌دهد سرمایه‌های انسانی کشور از دست می‌روند. دلیل این موضوع آن است که مدیران، کارنامه خوب مدیریتی در کشور نداشتند و ناترازی مدیریتی در کشور وجود دارد. این نارسایی‌ها، باعث ناامیدی افراد شده و امید است که با گشایش روابط بین‌الملل، آینده کشور با وجود مدیران شایسته رقم بخورد و امید در دل دانشجویان بار دیگر زنده شود.

وی ادامه داد: در کنفرانس مدیریت منابع انسانی تلاش می‌شود بنگاه‌ها به‌درستی بررسی شوند. برخی از بنگاه‌ها بین نیروهای رسمی و قراردادی تفاوت قائل می‌شوند، در صورتی که در سمت‌های مختلف کار مشابه انجام می‌شود. این موضوع در شرکت نفت بسیار دیده می‌شود و کارکنان قراردادی این شرکت عمدتاً به نبود نگاه درست نسبن به آنها و تبعیض صورت‌گرفته در حوزه حقوق و دستمزد معترض هستند. در این کنفرانس به تمامی این جنبه‌ها پرداخته خواهد شد و بنگاه‌ها از همه جهات بررسی می‌شوند.

رییس دانشکده مدیریت دولتی و علوم سازمانی اضافه کرد: 5  تا 6 درصد از بنگاه‌های بررسی‌شده بر مبنای مدل 34 هزار امتیاز، دولتی هستند و اغلب بنگاه‌هایی که امتیاز بالاتری کسب می‌کنند، بنگاه‌های خصوصی هستند. در کل می‌توان گفت این مدل به بررسی نحوه مدیریت منابع انسانی، ماندگاری کارکنان، درصد تعلق سازمانی، تعادل در سازمان، شایسته‌پروری و... می‌پردازد تا بنگاه‌ها به طور دقیق بررسی شوند.
قلی‌پور درپایان سخنان خود گفت: 200  شرکت در طول سال در جایزه ارزیابی می‌شوند که تعدادی از آنها در کنفرانس شرکت می‌کنند و پیشرفت های خود را ارائه می‌دهند. امسال مدیرعامل برتر را اعلام خواهیم کرد و در کنار کنفرانس 12 رویداد ازجمله طرح پارسا برای پایان نامه های برتر برگزار خواهیم کرد. در این دوره محیط کار خوب و بهترین محیط کار برای مادران را در نظر گرفته ایم. در اختتامیه هم از پیشکسوتان حوزه مدیریت تقدیر به عمل می آید.

 

 

 

آخرین اخبار
© استفاده از مطالب تنها با ذکر منبع (خبرایران) مجاز می باشد.
طراحی، تولید و اجرا: دلتاوب