امروز: چهارشنبه ۱۴ آذر ۱۴۰۳ [2024/12/04]
ما را در فیسبوک دنبال کنید ما را در توییتر دنبال کنید ما را در گوگل پلاس دنبال کنید خروجی RSS جستجوی پیشرفته سایت پیوندهای سایت
کد خبر: 65900 تاریخ انتشار: دوشنبه ۱۲ آذر ۱۴۰۳ ساعت ۱۱:۲۰:۱۰ بعد از ظهر نسخه چاپی

مدیرکل سازمان صنعت، معدن و تجارت خراسان رضوی :

تلفیق مواد اولیه معدن ققنوس و تولید محصول در ذوب آهن، اشتغالزایی و رشد پروژه های عمرانی كشور را در پی دارد

خبرایران : امیر رضا رجبی مدیرکل سازمان صنعت، معدن و تجارت خراسان رضوی با حضور در غرفه ذوب آهن اصفهان در بیست یکمین نمایشگاه بین المللی ایران متافو به خبرنگار ما گفت : سیاست اصولی وزارت صمت، واگذاری معادن از طریق مزایده است که در این روش حذف شائبه رانت و امضای طلایی محقق می شود
تلفیق مواد اولیه معدن ققنوس و تولید محصول در ذوب آهن، اشتغالزایی و رشد پروژه های عمرانی كشور را در پی دارد

به گزارش خبرایران از روابط عمومی،امیر رضا رجبی مدیرکل سازمان صنعت، معدن و تجارت خراسان رضوی اظهارداشت : معدن سنگ‌‌آهن ققنوس واقع در منطقه خواف استان خراسان رضوی، به ‌‌دلیل کیفیت بسیار بالای مواد معدنی در فرایند مزایده قرار گرفت و شرکت های بسیاری در این مزایده حضور یافتند که سرانجام ذوب آهن اصفهان، برنده مزایده شد.

مدیرکل سازمان صمت خراسان رضوی با اشاره به اینکه جلسات بسیار خوبی با مهندس کوهی مدیرعامل ذوب آهن و همکاران ایشان داشتیم، تصریح کرد: خوشبختانه سنگ آهن مرغوب معدن ققنوس با ساختار تولید کوره بلندی ذوب آهن اصفهان بسیار سازگار است و از این طریق تا حدودی نگرانی های این مجتمع عظیم صنعتی برای تامین مواد اولیه برطرف شد.

امیر رضا رجبی اظهار داشت : ذوب آهن اصفهان به عنوان اولین تولید کننده فولاد کشور در رشد و توسعه سایر صنایع نقش بسیار اثربخشی داشته است و همواره به سهم خودمان از این مجتمع عظیم صنعتی حمایت می کنیم.

وی با اشاره به اینکه همواره تلاش داریم مسیر تامین سنگ آهن مورد نیاز ذوب آهن با چالشی مواجه نشود، خاطرنشان کرد: ثمره، تلفیق مواد اولیه معدن ققنوس و تولید محصول در ذوب آهن  اشتغالزایی، رشد پروژه های عمرانی در سطح کشور و جلوگیری از خروج ارز را در پی دارد.
  ذوب‌آهن اصفهان پیشگام نوردكاری به روش بیضی و بیضی برگردان

مدیرکل سازمان صنعت، معدن و تجارت خراسان رضوی در این زمینه داشته بیان کرد : حضور ذوب آهن در منطقه خواف از بُعد مسئولیت اجتماعی نیز تاثیرات بسیار مثبتی را برای منطقه در پی داشته است.  

وی افزود : در منطقه سنگان، حدود ۴۰ معدن پلاسری فعال وجود دارد که برخی از آنها هنوز به خطوط ریلی تجهیز نشدند. با توجه به اینکه ذوب آهن اصفهان با تولید ریل ملی، خودکفایی ماندگاری را در بخش حمل و نقل ریلی رقم زد، بهره گیری از این محصول استراتژیک در کلیه معادن این منطقه نیز قطعاً اثربخشی بسیار بالایی را ایجاد می کند.

مطالب پربیننده
آخرین اخبار
© استفاده از مطالب تنها با ذکر منبع (خبرایران) مجاز می باشد.
طراحی، تولید و اجرا: دلتاوب