خبرایران : مدیرعامل گروه صنعتی توربافی بلوچی گفت: منطقه چابهار به لحاظ اینکه در کنار دریای عمان و ورودی اقیانوس قرار گرفته، جایگاه استراتژیک و مهمی در صنعت صیادی دارد. متاسفانه در خلیجفارس به دلیل صید بیرویه ماهی و اشتباهات صیادی، ظرفیت صید بسیار پایینی به خود گرفته است. به همین جهت ناوگان صیادی ما در چابهار هر روزه در حال افزایش است.
مهدی امیرحسینی مدیرعامل گروه صنعتی تور بافی بلوچی و فعال صنعت شیلات درگفتگو با خبرایران اظهارداشت: گروه صنعتی توربافی بلوچی از 4 واحد ادوات صیادی در زاهدان و چابهار احداث و برای 350 نفر اشتغالزایی کردهایم که با ظرفیت 500 تن بالفعل انواع تورهای ماهیگیری و نخ و طناب را با ظرفیت اسمی بالای 2 هزار تن تولید میکنیم و شرکتهای صنایع تور ماهیگیری در زاهدان، هرمز، چهارمحال و آمل به این کار اشتغال دارند.
وی تصریح کرد: علاوه بر تولید داخل و واردات بسیار اندک، خوشبختانه ما توانستهایم در حدود ۸۰ درصد ظرفیت نیاز صیادان کشور را 8 تامین کنیم.
امیرحسینی عنوان داشت: منطقه چابهار به لحاظ اینکه در کنار دریای عمان و ورودی اقیانوس قرار گرفته، جایگاه استراتژیک و مهمی در صنعت صیادی دارد. متاسفانه در خلیجفارس به دلیل صید بیرویه ماهی و اشتباهات صیادی، ظرفیت صید بسیار پایینی به خود گرفته است. به همین جهت ناوگان صیادی ما در چابهار هر روزه در حال افزایش است.
این فعال صنعت شیلات ادامه داد: متاسفانه کشورهای چین و هندوستان اجازه ورود همه انواع ماهی را به این منطقه نمیدهند و این امر آسیب زیادی به صنعت صیادی ما وارد آورده و مجوزهای صید ترال سبب از بین رفتن زیستگاههای ماهی و منابع شیلات در این منطقه شده است.
وی ابراز داشت: مشکل دیگر ما مجوز ورود تورهای خارجی از طریق وزارت بازرگانی صادر میشود که طبیعتاً با توجه به شرایط اقتصادی و نوسانات ارز و تورم موجود اگر به همین ترتیب پیش برود، طبیعتاً تولید در کشور ما ضعیف شده و به طبع آن واردات تقویت میگردد که در نهایت به ضرر قشر محروم منطقه زاهدان و چابهار تمام میشود.
اطلاعات تماس:
کارخانه های ما: