امروز: پنج شنبه ۲ اسفند ۱۴۰۳ [2025/02/20]
ما را در فیسبوک دنبال کنید ما را در توییتر دنبال کنید ما را در گوگل پلاس دنبال کنید خروجی RSS جستجوی پیشرفته سایت پیوندهای سایت
کد خبر: 66930 تاریخ انتشار: جمعه ۱۹ بهمن ۱۴۰۳ ساعت ۲:۱۲:۱۰ بعد از ظهر نسخه چاپی

علی زرگر انگشتری درگفتگو با خبرایران اعلام کرد؛

آکادمی گوهرشناسی زرگرجم مجهزترین وپیشرفته ترین مجموعه درصنعت طلاوجواهر است/درآکادمی آموزش مدیریت فروش وارزیابی الماس و سنگ‌های رنگین مختص جواهرفروشی ها ارائه میشود/دوره های آموزشی آکادمی بصورت کاملا تخصصی زیرنظر اساتید با تجربه آموزش داده میشوند

خبرایران : مدیرعامل آکادمی گوهرشناسی زرگرجم درمورد دوره های آموزشی آکادمی گوهرشناسی زرگر جم گفت : ارزیابی الماس ، سنگهای رنگی ، مدیریت فروش طلاوجواهر، دوره تخصصی یاقوت و زمرد ، دوره آزمایشگاه الماس و دوره آزمایشگاه سنگهای رنگی از جمله دوره هایی می باشد که بصورت کاملا تخصصی زیر نظر اساتید با تجربه و مشهور به دانشجویان درآکادمی گوهرشناسی زرگر جم آموزش داده می شود.
آکادمی گوهرشناسی زرگرجم مجهزترین وپیشرفته ترین مجموعه درصنعت طلاوجواهر است/درآکادمی آموزش مدیریت فروش وارزیابی الماس و سنگ‌های رنگین مختص جواهرفروشی ها ارائه میشود/دوره های آموزشی آکادمی بصورت کاملا تخصصی زیرنظر اساتید با تجربه آموزش داده میشوند

علی زرگرانگشتری مدرس و مدیرعامل آکادمی گوهرشناسی زرگرجم درگفتگو با خبرایران اظهارداشت : بنده با سابقه ای بیش از 40 سال در صنعت طلا و جواهر و 20 سال سابقه تدریس مؤسس مجموعه آکادمی گوهرشناسی زرگرجم می باشم و آکادمی گوهرشناسی زرگر جم با سابقه ای طولانی در صنعت طلاوجواهر متخصص در امر آموزش و گوهرشناسی یکی از مجهزترین و پیشرفته ترین مجموعه های آموزشی پژوهشی و آزمایشگاهی در سطح کشوراست .


زرگرانگشتری تصریح کرد: آکادمی گوهرشناسی زرگر جم در دو بخش آموزشی و آزمایشگاهی با بروزترین و مجهزترین  تجهیزات گوهرشناسی و نمونه سنگهای آموزشی مختلف که حاصل جمع آوری و دسته بندی اصولی ،مطابق با استاندارد های آموزش بین المللی و سرفصل های آموزشی است فعالیت دارد و تلاش کرده تا دانشجو بتواند تجربه ای چند ساله را در مدت زمان کوتاهی بیاموزد.


وی درخصوص دوره های آموزشی آکادمی گوهرشناسی زرگر جم هم عنوان داشت : ارزیابی الماس ، سنگهای رنگی ، مدیریت فروش طلاوجواهر، دوره تخصصی یاقوت و زمرد ، دوره آزمایشگاه الماس و دوره آزمایشگاه سنگهای رنگی از جمله دوره هایی می باشد که بصورت کاملا تخصصی زیر نظر اساتید با تجربه و مشهور به دانشجویان درآکادمی گوهرشناسی زرگر جم آموزش داده می شود.


زرگر انگشتری افزود: درآکادمی گوهرشناسی زرگر جم ما در 2 قسمت خدمات ارائه می‌کنیم، اول ؛ آموزش مدیریت فروش که لازمه هر جواهرفروش است و دوم؛ ارزیابی الماس و سنگ‌های رنگین که مختص جواهرفروش‌هاست. افرادی که این دوره‌ها را بگذرانند، می‌توانند مدیریت یک جواهرفروشی را برعهده گیرند و از طرف دیگر می‌توانند در تجارت سنگ‌های قیمتی و همچنین در تمام قسمت‌هایی که مربوط به صنعت طلا و جواهر است، اطلاعاتی در این زمینه کسب کنند.

https://zargargem.com/wp-content/uploads/2025/02/%D8%A2%D8%B2%D9%85%D8%A7%DB%8C%D8%B4%DA%AF%D8%A7%D9%87-%D8%B2%D8%B1%DA%AF%D8%B1-%D8%AC%D9%85.webp


مؤسس مجموعه آکادمی گوهرشناسی زرگرجم  ادامه داد: ما در قسمت فروشندگی و مدیریت فروش، علاوه بر اینکه روشهای مختلف عیارسنجی را آموزش می‌دهیم، روش‌های مختلف فروش و  فرمول‌های بسیاری که مربوط به فروش طلا و جواهر است، به دانشجویان آموزش می‌دهیم. همچنین ما در این آکادمی دوره‌های تخصصی سکه را هم برای شناخت دقیق سکه برگزار می‌نماییم.

https://zargargem.com/wp-content/uploads/2025/02/Gallery-zargargem-scaled.webp


وی ابرازداشت : بسیاری از افرادی که مشتری طلافروشی هستند، اطلاعات بسیاری را هنگام خرید از شبکه‌های اجتماعی و اینترنت کسب می‌کنند و پس از آن وارد جواهرفروشی می‌شوند که اگر جواهرفروش اطلاعاتش از مشتری کمتر باشد، نمی‌تواند خوب فروش کند. در مقابل، اگر اطلاعات مشتری ناقص باشد و حواهرفروش نتواند آن را اصلاح کند، این مسئله تاثیر منفی بر روی فروش خواهد داشت.
زرگر انگشتری خاطرنشان کرد: در حال حاضر قانونی در سامانه مجوزهای کسب و کار وجود دارد بر این مبنا که هرکسی که بخواهد جواز صنفی بگیرد، حتماً باید مدرک فنی و حرفه‌ای مرتبط با جواز طلا و جواهر فروشی داشته باشد.آکادمی ما بعد از آموزش‌های تخصصی، دانشجو را به موسسات فنی و حرفه‌ای معرفی می‌کنیم تا امتحانات موردنظر گرفته شده و مدرک فنی و حرفه‌ای از طرف سازمان فنی و حرفه‌ای به دانشجو تحویل داده می‌شود.
مدرس آکادمی زرگرجم افزود: ما در این آکادمی علاوه بر گالری جواهرات، آزمایشگاه طلا و جواهر، دستگاه پیشرفته آنالیز فلزات، بهترین تجهیزات برای آموزش عملی نیز داریم. به اضافه اینکه، ما مجری طرح دوره‌های جامع طراحی طلا و جواهر و بخش گوهرشناسی، ارزیابی الماس و آموزش فروشندگی هستیم که این دوره‌ها را در دانشگاه‌های پارس و تهران برگزار می‌کنیم.

وی بیان کرد: دوره‌های ارزیابی الماس در 25 جلسه، دوره سنگ‌های رنگین در 30 جلسه، دوره مدیریت فروش در 12 جلسه برگزار می‌شود که علاوه بر آن افرادی که این دوره‌ها را گذرانده باشند می‌توانند در آزمایشگاه‌های تخصصی ما شرکت کنند.


مدیرعامل آکادمی گوهرشناسی زرگرجم تصریح کرد: در بخش آزمایشگاهی خدمات مختلفی ارائه می‌کنیم، از جمله؛ آنالیز کلی فلزات و عیارسنجی با دستگاه‌های پیشرفته، آنالیز سکه‌هاحتی از روی پلمپ با استفاده از اشعه ایکس، تشخیص الماس‌های آزمایشگاهی موسوم به LGD که به روش‌های مختلف تولید می‌شود. آنالیز تشخیصی کلیه گوهرسنگ‌ها، صدور شناسنامه معتبر، برآورد وزن سنگ‌هایی که روی کار سوار شده و در دست مردم است که اطلاعاتی در مورد آن ندارند و می‌خواهندارزیابی و ارزشگذاری شود و تمامی این خدمات در آزمایشگاه مجهز و تخصصی ما انجام می‌گردد.


وی درمورد بخش آزمایشگاهی زرگرجم هم ابرازداشت: آزمایشگاه زرگرجم یکی از تخصصی ترین و مجهزترین آزمایشگاههای گوهرشناسی کشوربا تکیه بر دانش و ابزارآلات تخصصی می باشد و خدمات متنوعی از جمله ؛ آنالیز کلیه فلزات و عیارسنجی با استفاده از دستگاه پیشرفته EDXRF ، تشخیص الماس های رشد یافته در آزمایشگاه (LGD) به روش CVD و HPHT  با استفاده از دستگاه های پیشرفته فتولومینسانس ، آنالیز تشخیصی کلیه گوهرسنگ ها ، درجه بندی تخصصی الماس با استفاده از پیشرفته ترین میکروسکوپ ها و ابزار مدرن ، صدور شناسنامه معتبر برای کلیه گوهرسنگها ، کارشناسی جواهرات ساخته شده، تشخیص و برآورد وزن سنگها و ارزش گذاری و صدورشناسنامه را به صنعت طلاوجواهر ارائه می دهد.

 


زرگرانگشتری درپایان سخنان خود گفت: ما علاوه بر برگزاری دوره‌های حضوری در آکادمی، برنامه‌ریزی دوره‌های آنلاین آموزشی را برای عزیزان شهرستانی برعهده داریم که پس از این دوره، می‌بایست قسمت عملی کار را بصورت فشرده در آزمایشگاه تخصصی ما بگذرانند و تجارب عملی کسب کنند.

 

اطاعات تماس:


آدرس آکادمی گوهرشناسی : میدان تجریش، خیابان غلام جعفری، نرسیده به مجتمع تندیس، نبش کوچه اول، پلاک 27، طبقه 5، واحد 54
تلفن :

02126917869

02126917873

آدرس لابراتوار و گالری : تهران، تجریش، مرکز خرید قائم، طبقه دوم طلا و جواهر، پلاک ۱۳۷، گالری جواهرات و آزمایشگاه گوهر شناسی زرگر جم
تلفن :

09129350556

02122702943

سایت:

zargargem.com
 

اینستاگرام:

zargargem

zargargemjewellery
 

ایمیل: info@zargargem.com

 

 

 

آخرین اخبار
© استفاده از مطالب تنها با ذکر منبع (خبرایران) مجاز می باشد.
طراحی، تولید و اجرا: دلتاوب