امروز: یکشنبه ۵ اسفند ۱۴۰۳ [2025/02/23]
ما را در فیسبوک دنبال کنید ما را در توییتر دنبال کنید ما را در گوگل پلاس دنبال کنید خروجی RSS جستجوی پیشرفته سایت پیوندهای سایت
کد خبر: 67175 تاریخ انتشار: شنبه ۴ اسفند ۱۴۰۳ ساعت ۷:۳۸:۱۰ بعد از ظهر نسخه چاپی

ونوین ۱۵۱۵ میلیارد تومان سود در یک ماه کسب کرد

خبرایران : بانک اقتصادنوین در بهمن‌ماه سال جاری موفق به تحقق سودی معادل ۱,۵۱۵ میلیارد تومان شد که در مقایسه با ماه مشابه سال گذشته، رشد ۶۷ درصدی را نشان می‌دهد.
ونوین ۱۵۱۵ میلیارد تومان سود در یک ماه کسب کرد

به گزارش خبرایران از سامانه جامع اطلاع‌رسانی ناشران (کدال)، این بانک در ماه مذکور از محل واسطه‌گری پولی درآمدی بالغ بر ۴,۳۴۹ میلیارد تومان کسب کرد. با کسر هزینه‌های مرتبط که به ۲,۸۳۳ میلیارد تومان بالغ می‌شود، سود خالص حاصل از عملیات واسطه‌گری پولی بانک در این بازه زمانی به ۱,۵۱۵ میلیارد تومان رسید.

▫️ بررسی عملکرد ۱۱ ماهه نخست سال جاری نیز بیانگر کسب ۱۴,۹۸۷ میلیارد تومان سود از محل واسطه‌گری پولی است که در مقایسه با دوره مشابه سال گذشته، ۶,۰۲۲ میلیارد تومان افزایش داشته و به عبارتی، رشد ۶۷ درصدی را ثبت کرده است.

▫️ این عملکرد درخشان، حاصل مدیریت کارآمد، بهره‌گیری از فرصت‌های بازار و توسعه خدمات مالی نوین توسط بانک اقتصادنوین است. رویکرد هدفمند این بانک در افزایش بهره‌وری، بهینه‌سازی منابع و گسترش خدمات بانکی، نقش بسزایی در رشد سودآوری آن داشته و جایگاه این بانک را به‌عنوان یکی از موثرترین نهادهای مالی کشور بیش‌ازپیش تثبیت کرده است.

آخرین اخبار
© استفاده از مطالب تنها با ذکر منبع (خبرایران) مجاز می باشد.
طراحی، تولید و اجرا: دلتاوب