امروز: دوشنبه ۶ اسفند ۱۴۰۳ [2025/02/24]
ما را در فیسبوک دنبال کنید ما را در توییتر دنبال کنید ما را در گوگل پلاس دنبال کنید خروجی RSS جستجوی پیشرفته سایت پیوندهای سایت
کد خبر: 67182 تاریخ انتشار: شنبه ۴ اسفند ۱۴۰۳ ساعت ۶:۴۷:۱۰ بعد از ظهر نسخه چاپی

در نشست خبری نخستین کنفرانس بین‌المللی هوش مصنوعی اعلام شد؛

هدف اصلی این کنفرانس ایجادفضایی برای تبادل دانش،تجربیات وآخرین دستاوردهای علمی دزمینه هوش مصنوعی است/ 150 مقاله برای این کنفرانس با شعار«هوش مصنوعی برای همه» دریافت شده / پیندو بازوی صنعتی نخستین کنفرانس بین‌المللی هوش مصنوعی دانشگاه شهید بهشتی است

خبرایران:نخستین کنفرانس بین‌المللی هوش مصنوعی دانشگاه شهید بهشتی با شعار«هوش مصنوعی برای همه» در روزهای 7 و 8 اسفندماه 1403 با حضور سخنرانان برجسته از حاکمیت، دانشگاه و صنعت برای ایجاد بستری برای تبادل دانش، بررسی چالش‌ها و توسعه همکاری‌های علمی و صنعتی در حوزه هوش مصنوعی برگزار خواهد شد.
هدف اصلی این کنفرانس ایجادفضایی برای تبادل دانش،تجربیات وآخرین دستاوردهای علمی دزمینه هوش مصنوعی است/ 150 مقاله برای این کنفرانس با شعار«هوش مصنوعی برای همه» دریافت شده / پیندو بازوی صنعتی نخستین کنفرانس بین‌المللی هوش مصنوعی دانشگاه شهید بهشتی است

به گزارش خبرایران،نشست خبری«نخستین کنفرانس بین‌المللی هوش مصنوعی دانشگاه شهید بهشتی با شعار«هوش مصنوعی برای همه» بعدازظهرامروزشنبه 4 اسفند ماه 1403 با حضور«محسن ابراهیمی مقدم»رئیس دانشکده مهندسی وعلوم کامپیوتردانشگاه شهید بهشتی، «مهرنوش شمس‌فرد» دبیر کمیته علمی کنفرانس،« نیما اشرف‌زاده» مدیرعامل پیندو،«مجتبی وحیدی اصل» عضو شورای سیاستگذاری نخستین کنفرانس بین‌المللی هوش مصنوعی دانشگاه شهید بهشتی ، «آرمین سلیمی بدر» دبیر کمیته اجرایی نخستین کنفرانس بین‌المللی هوش مصنوعی دانشگاه شهید بهشتی و اصحاب رسانه در دانشگاه شهید بهشتی برگزار و دراین نشست خبری «محسن ابراهیمی مقدم» رئیس دانشکده مهندسی وعلوم کامپیوتر دانشگاه شهید بهشتی اظهارداشت: هوش مصنوعی دردنیای امروز به سرعت در حال تبدیل شدن به نیروی محرکه اصلی در صنایع مختلف از خودروهای خودران گرفته تا سیستم‌های تشخیص چهره و دستیارهای مجازی، هوش مصنوعی در حال تغییر نحوه زندگی و کار ما می باشد.

 

ابراهیمی مقدم:هدف اصلی این کنفرانس ایجاد فضایی برای تبادل دانش،تجربیات وآخرین دستاوردهای علمی درزمینه هوش مصنوعی است

رئیس دانشکده مهندسی و علوم کامپیوتر دانشگاه شهید بهشتی تصریح کرد: دانشگاه شهید بهشتی با توجه به اهمیت روزافزون این فناوری، تصمیم به برگزاری همایش بین المللی هوش مصنوعی با هدف گردآوری اندیشمندان، محققان، متخصصان و علاقه‌مندان به این حوزه گرفته است.

وی ادامه داد: «نخستین کنفرانس بین‌المللی هوش مصنوعی دانشگاه شهید بهشتی با شعار«هوش مصنوعی برای همه» با هدف ایجاد بستری برای تبادل دانش، فناوری و تجربیات نوین در حوزه هوش مصنوعی و زیرشاخه‌های آن، از جمله یادگیری ماشین، پردازش زبان طبیعی، رباتیک، اخلاق در هوش مصنوعی و کاربردهای صنعتی، برگزار می شود. این رویداد در پاسخ به نیاز روزافزون به همگرایی میان پژوهش های آکادمیک، صنعت و سیاستگذاری شکل گرفته است تا چالش ها و فرصت های هوش مصنوعی در جهان امروز را با نگاهی جامع بررسی نماید.

ابراهیمی مقدم درخصوص اهداف کنفرانس هم توضیح داد: هدف اصلی این کنفرانس، ایجاد فضایی برای تبادل دانش، تجربیات و آخرین دستاوردهای علمی در زمینه هوش مصنوعی است. این همایش تلاش دارد تا با ارائه مقالات برتر، برگزاری کارگاه‌های تخصصی و پنل‌های بحث و گفتگو، به توسعه و گسترش دانش هوش مصنوعی در کشور کمک کند. همچنین، این کنفرانس فرصتی مناسب برای برقراری ارتباط بین دانشگاهیان، صنعتگران و صاحبان کسب و کار فراهم می‌کند تا بتوانند در زمینه هوش مصنوعی همکاری‌های مشترک را آغاز کنند.

وی ابرازداشت: با توجه به رشد سریع فناوری هوش مصنوعی و نیاز روزافزون به متخصصان این حوزه، برگزاری چنین کنفرانسی ضروری به نظر می‌رسید. این کنفرانس می‌تواند به عنوان پیران برای توسعه هوش مصنوعی در کشور عمل کند و به تربیت نیروی انسانی متخصص، تبادل ایده‌ها و تجربیات و ایجاد بستری برای همکاری‌های علمی و صنعتی کمک نماید. هوش مصنوعی به‌عنوان موتور محرک تحولات قرن بیست و یکم، مرزهای علم، اقتصاد و اجتماع را دگرگون کرده است. با این حال، سرعت رشد این فناوری، نیازمند گفت‌وگوی مستمر میان ذینفعان برای تضمین توسعه مسئولانه، شفاف و عادلانه است.

https://www.khabareiran.ir/FileCenter/Multimedia/Images/Galleries/photo_2025-02-22_22-41-14_fwthdjz.jpg

 

شمس‌فرد: 150 مقاله برای این کنفرانس با شعار«هوش مصنوعی برای همه» دریافت شده است

مهرنوش شمس‌فرد دبیرکمیته کنفرانس نخستین کنفرانس بین‌المللی هوش مصنوعی دانشگاه شهید بهشتی نیز درادامه این نشست خبری اظهارداشت: این کنفرانس با شعار«هوش مصنوعی برای همه» دردانشگاه شهید بهشتی برگزار می شود و تاکنون در حدود 150 مقاله برای این کنفرانس دریافت شده که نیمی از آنها توسط کمیته کنفرانس پذیرفته شده اند.

وی عنوان داشت: فکر می کنم این میزان استقبال نوید بخش برگزاری کنفرانسی خوب را می دهد   و نگاه به حوزه‌های غیرتخصصی و عمومی‌تر و همچنین حرکت روی لبه دانش از راهبردهای این کنفرانس خواهند بود.

شمس‌فرد افزود: نیمی از مقالات به صورت شفاهی و نیمی دیگر به صورت پوستری ارائه شده است اند و 4 سخنران کلیدی ( یک نفر داخلی و 3 نفر خارجی ) ما را دراین کنفرانس همراهی خواهند نمود و حضور این افراد می‌تواند بستری برای تعامل بیشتر جامعه علمی ایران با پیشگامان جهانی هوش مصنوعی فراهم نماید.

 

اشرف‌زاده: پیندوبازوی صنعتی نخستین کنفرانس بین‌المللی هوش مصنوعی دانشگاه شهید بهشتی است    

 

نیما اشرف‌زاده مدیرعامل پیندو نیز دراین نشست خبری اظهارداشت: شرکت پیندو به‌عنوان بازوی صنعتی این کنفرانس  خواهد بود و اعتقادم براین است که تعامل صنعت و دانشگاه نه‌تنها یک ضرورت، بلکه یک فرصت است.

وی ادامه داد: در پیندو ما از سال آینده روی زیرساخت‌های هوش مصنوعی سرمایه‌گذاری قابل‌توجهی خواهیم نمود وازسویی دیگررویداد‌های هکاتون هوش مصنوعی فرصتی مغتنم برای شناسایی و جذب استعداد‌های برتر این حوزه است

مدیرعامل پیندو در پایان سخنان خود گفت: پیندو با حمایت از این کنفرانس، به جنبه‌هایی فراتر از مارکتینگ اندیشیده است و قصد دارد تا نیرو‌های مستعد را شناسایی و برای توسعه زیرساخت‌های مرتبط با هوش مصنوعی برنامه‌ریزی داشته باشد.

 

https://www.khabareiran.ir/FileCenter/Multimedia/Images/Galleries/000000_djgrtek.jpg

 

سلیمی‌بدر: 4 پنل و20 کارگاه تخصصی درزمینه‌های کاربردودانش هوش مصنوعی درهمایش برگزارمیشود

 

آرمین سلیمی‌بدر دبیر کمیته اجرایی نخستین کنفرانس بین‌المللی هوش مصنوعی دانشگاه شهید بهشتی    نیز دراین نشست خبری اظهارداشت: 4 پنل تخصصی با حضور استادان دانشگاه و متخصصان صنعت دراین کنفرانس برگزار می شود . ضمن اینکه هوش مصنوعی در آموزش عالی، منابع انسانی، کسب و کار و بررسی کاربردهای هوش مصنوعی از محورهای اصلی این پنل‌ها خواهند بود.

سلیمی‌بدرخاطرنشان کرد: بیش از 20 کارگاه تخصصی در زمینه‌های مختلف کاربرد و دانش هوش مصنوعی در طول برگزاری همایش برگزار و شرکت‌کنندگان در این کارگاه‌ها می‌توانند از آخرین دانش و تکنیک‌های روز در زمینه هوش مصنوعی بهره‌مند شوند.

وی بیان داشت: این کارگاه‌ها عمدتاً در مباحثی همچون پردازش داده و یادگیری ماشین، APIها و توسعه نرم‌افزار و اخلاق، حریم خصوصی و چالش‌های هوش مصنوعی دسته‌بندی می‌شوند.

دبیر کمیته اجرایی نخستین کنفرانس بین‌المللی هوش مصنوعی دانشگاه شهید بهشتی  درخصوص بخش جوایز این کنفرانس هم گفت: به‌منظور تشویق و قدردانی از پژوهشگران و فعالان حوزه هوش مصنوعی، جوایزی در این همایش اهدا خواهد شد که شامل جایزه به مقالات برتر و جایزه به صنعت نوآفرین و هوشمند است.

 

بنابراین گزارش، نخستین کنفرانس بین‌المللی هوش مصنوعی دانشگاه شهید بهشتی با شعار «هوش مصنوعی برای همه» در روزهای سه شنبه 7 و چهارشنبه 8 اسفندماه 1403 با حضور سخنرانان برجسته از حاکمیت، دانشگاه و صنعت دردانشگاه شهید بهشتی تهران برگزار می‌شود  

 

محورهای نخستین کنفرانس «هوش مصنوعی برای همه»:

1- شکاف میان پژوهش های نظری و کاربردهای عملی را کاهش دهد.

2- نقش هوش مصنوعی در حل چالش های کلان مانند توسعه کسب وکار، سلامت و آموزش را برجسته نماید.

3- به عنوان پلی میان جامعه علمی ایران و پیشگامان جهانی هوش مصنوعی عمل نماید.

 

سخنرانان کلیدی کنفرانس:

1- دکتر عارف معاون اول رییس جمهور

2- دکتر افشین معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان رئیس‌جمهور

3- دکتر سیمایی صراف وزیر علوم تحقیقات و فناوری

4- خانم دکتر مهاجرانی سخنگوی دولت

 

همایش ها و کارگاه های تخصصی در زمینه‌های مختلف کاربرد و دانش هوش مصنوعی :

1 - پردازش داده و یادگیری ماشین

2 -  APIها و توسعه نرم افزار

3 -  اخلاق، حریم خصوصی و چالشهای هوش مصنوعی

4 -  کاربردهای صنعتی و عملی

5 -  مدیریت پروژه‌های هوشمند

6 -  تحلیل پیشرفته و مدلسازی

7 -  آموزش و توانمندسازی

علاقه‌مندان می‌توانند برای اطلاع بیشتر از عناوین کارگاه ها و ثبت نام در آنها به آدرس سایت همایش به نشانی www.iai-conf.ir مراجعه فرمایند.

آخرین اخبار
© استفاده از مطالب تنها با ذکر منبع (خبرایران) مجاز می باشد.
طراحی، تولید و اجرا: دلتاوب