امروز: چهارشنبه ۲۲ اسفند ۱۴۰۳ [2025/03/12]
ما را در فیسبوک دنبال کنید ما را در توییتر دنبال کنید ما را در گوگل پلاس دنبال کنید خروجی RSS جستجوی پیشرفته سایت پیوندهای سایت
کد خبر: 67341 تاریخ انتشار: یکشنبه ۱۲ اسفند ۱۴۰۳ ساعت ۱:۷:۱۰ بعد از ظهر نسخه چاپی

با حضور مدیر کل سلامت شهرداری تهران؛

عکاسان برتر مسابقه عکاسی ویژه معلولین منطقه یک تقدیر شدند

خبرایران: افراد دارای معلولیت که با شرکت در مسابقه عکاسی با موبایل از مجموعه کاخ موزه سعدآباد، موفق به کسب مقام شدند مورد تقدیر قرار گرفتند.
عکاسان برتر مسابقه عکاسی ویژه معلولین منطقه یک تقدیر شدند

به گزارش خبرایران از روابط عمومی شهرداری منطقه یک، سلیمه رودکی معاون اجتماعی و فرهنگی شهرداری منطقه یک در نشست پایان سال دبیران کانون معلولین مناطق ۲۲ گانه شهرداری تهران که به میزبانی منطقه یک و با حضور حمید صاحب مدیر کل سلامت شهرداری تهران برگزار شد گفت: ۱۰۶ نفر از افراد دارای معلولیت در مسابقه عکاسی با موبایل از مجموعه کاخ سعدآباد شرکت کردند که ۱۰ نفر از آنها موفق به کسب مقام برتر شدند‌ و از آنها تقدیر شد.

حمید صاحب نیز در جمع دبیران مهمترین هدف کانون‌های معلولین را ارتقای کیفی و کمی فعالیت‌ها و رسیدن به حال خوب دانست و از آنها خواست با مشارکت، تلاش و همکاری در بدست آوردن حال خوب برای  یکدیگر تلاش کنند.

مدیر کل سلامت شهرداری گفت:  امسال برنامه مهمی که در نظر داریم مشارکت حداکثری دبیران کانون‌ها در اجرای پروژه‌های شهری است به طوری که حمایت از طرف شهرداری است اما اجرای پروژه ها به جای واگذاری به پیمانکار، به دبیران ارجاع داده می شود و آنها با حضور مستمر در جلسات سلامت مناطق، باید سیاستگزاری برای اجرا داشته باشند.

گفتنی است در این نشست دبیران کانون‌های مناطق ۲۲گانه به بیان گزارش عملکرد و  نقاط قوت و ضعف  فعالیت‌ها پرداختند.

آخرین اخبار
© استفاده از مطالب تنها با ذکر منبع (خبرایران) مجاز می باشد.
طراحی، تولید و اجرا: دلتاوب