امروز: سه شنبه ۲۰ فروردین ۱۴۰۴ [2025/04/08]
ما را در فیسبوک دنبال کنید ما را در توییتر دنبال کنید ما را در گوگل پلاس دنبال کنید خروجی RSS جستجوی پیشرفته سایت پیوندهای سایت
کد خبر: 7226 تاریخ انتشار: دوشنبه ۲۶ آبان ۱۳۹۳ ساعت ۱۰:۱۵:۱۰ قبل از ظهر نسخه چاپی

کارگاه آموزشی بازیافت و مدیریت پسماند ویژه مدیران و کارشناسان در منطقه 11 برگزار شد؛

آمادگی منطقه 11 برای انتقال تجربیات ناحیه پایلوت به سایر نواحی شهر تهران

خبرایران : با هدف کاهش زباله های کلان شهر تهران و نیز جلوگیری از اتلاف سرمایه ملی ؛ آموزش همگانی شهروندان و مدیران و مسئولین شهری در محلات مرکزی شهر ؛کارگاه آموزشی بازیافت و تفکیک از مبدأ در شهرداری منطقه 11 برگزار شد.
آمادگی منطقه 11 برای انتقال تجربیات ناحیه پایلوت به سایر نواحی شهر تهران

به گزارش خبرایران از روابط عمومی شهرداری منطقه 11 ، با حضور قائم مقام سازمان مدیریت پسماند ،قائم مقام  منطقه 11 ، مدیران حوزه امور شهری ، شهرداران نواحی ، مدیران خدمات شهری نواحی ، کارشناسان بازیافت نواحی و دبیران شورا یاری کار گاه آموزشی با موضوع چگونگی اجرای تفکیک از مبداء در شهرداری منطقه 11 برگزار شد.

نصرالله آبادیان قائم مقام شهرداری منطقه 11 ، با بیان اهمیت بازیافت و تفکیک  از مبدأ به چگونگی اجرای طرح پایلوت در ناحیه یک این منطقه و بررسی مشکلات و موانع پرداخت و بر تولید کمترزباله ،کم حجم سازی ،جداسازی ،توصیه به پاکیزگی شهر ،اصلاح امور مصرف ،خرید به میزان نیاز و مشارکت آگاهانه و داوطلبانه مردمی با هدف برگشت این طلای کثیف به چرخه استفاده مجدد و همچنین جلوگیری از اتلاف این سرمایه ملی تأکید کرد .

امیر حسین عساری معاون امور شهری و فضای سبز منطقه 11 نیز با تأکید بر آماده سازی این منطقه در جهت توسعه نتایج ناحیه پایلوت به سایر نواحی خبر داد و گفت:این آمادگی در منطقه وجود دارد که با سعی و تلاش تجربیات به دست آمده را به سایر نواحی انتقال دهیم.

عساری ازتجربه غلبه بر مشکلات در ناحیه یک  این منطقه به عنوان ناحیه پایلوت و رفع موانع در تفکیک از مبداء  در سایر نواحی خبر داد و افزود: بیش از 1600 اخطار به صنوف زباله ساز داده شد که 53 مورد به حاکم قضایی ارسال و 9 فقره از آن ها منجر به  صدور حکم حبس وجزای نقدی گردیده است .

وی  همچنین از عقد بیش از یکصد و هفتاد تفاهم نامه با سازمان ها ، ارگان ها و موسسات دولتی و عمومی سطح منطقه خبر داد که بر اساس آن؛ پسماندهای خشک ادارات مذکور تحویل و در مقابل خدماتی نظیر تهیه مخازن و اهدای اقلام آموزشی و بهداشتی ارائه می شود .                                                        

این کارگاه آموزشی با توضیحات جعفری قائم مقام سازمان مدیریت پسماند در خصوص جمع آوری پسماند از مبداء با  هدف کاهش زباله تهران و استفاده مجدد از پسماند خشک ارزشمند و همچنین استفاده از زباله در تهیه برق و نیز تبدیل شیرابه حاصل از پسماند های تر به آب کشاورزی ادامه یافت.

در پایان نتایج حاصل از 12 ناحیه پایلوت در مناطق22گانه از جمله ناحیه یک این منطقه و جمع آوری پسماندهای خشک ، ساختار عوامل بازیافت در طرح ناحیه محوری ، تشکیل کار گروه ها ، استفاده از NGO  وشورایاران  مورد بررسی قرار گرفت.

 

 

آخرین اخبار
© استفاده از مطالب تنها با ذکر منبع (خبرایران) مجاز می باشد.
طراحی، تولید و اجرا: دلتاوب