خبرایران: علی ربیعی وزیر کار، تعاون ورفاه اجتماعی گفت: سینما با واکنشهای اجتماعی گره خورده است، باید ساخت فیلمهای فقیر و بیچارگی در سینما تقویت شود و علاوه بر این، در موضوع رسانه به بحث اقتصاد فرهنگ نیز کمتوجهی شده است.
به گزارش خبرایران، علی ربیعی در مراسم رونمایی از سامانه دسترسی به منابع تصویری جشنواره فجر سی و سوم از طریق اپراتور سوم، گفت: حوزهای که در وزارت رفاه با آن درگیر هستیم حوزههای خاموش جامعه هستند، مانند شیرخوارگاه آمنه که 12 هزار و 500 کودک نارس را نگهداری میکند.
وزیر کار، تعاون و رفاه اجتماعی با اشاره به رسالت این وزارتخانه گفت: تأمین اجتماعی را به جایگاه واقعی خود رساندهایم.
وی ادامه داد: سیاست محو بیسوادی در دستور کار کمیسیون اجتماعی دولت است و سبدی که همه اقشار جامعه بتوانند از امنیت و بیمه اجتماعی برخوردار باشند یک حق شهروندی است.
ربیعی با اشاره به پنج محور در نقش فرهنگ و سینما و تأثیرگذاری بر جامعه گفت: مردم قهرمانهای خود را از سینما پیدا میکنند، از فیلمهای دختر لر تا گنج قارون و قیصر و گاو تا فیلمهای آبگوشتی فردین که برخی از آن ایراد میگیرند، واقعیتهای اجتماعی دوران خود را بیان میکردند.
وزیر کار، تعاون و رفاه اجتماعی گفت: بعد دوم این است که چرا ما نمیتوانیم یک بالیوود داشته باشیم، این کار با تقویت محتوای داخلی انجامپذیر است و یکی از وظایفمان است.
وی با اشاره به بعد سوم، لزوم بهرهگیری از رسانه نوین در سینما را مورد تأکید قرار داد و گفت: سینما میتواند از فناوریهای نوین و همافزایی رسانه سنتی و رسانه نوین استفاده کند.
ربیعی با اشاره به محور چهارم اشاره داشت: سینما با واکنشهای اجتماعی گره خورده است، باید ساخت فیلمهای فقیر و بیچارگی در سینما تقویت شود و علاوه بر این، در موضوع رسانه به بحث اقتصاد فرهنگ نیز کمتوجه شده است.
وی پنجمین محور را دهه فجر عنوان کرد و گفت: دهه فجر تحولی بزرگ در ایران است که این حرکت قانونمند اجتماعی برای نسل ما یک نوستالوژی به حساب میآید.