خبرایران: شهرام آدمنژاد معاون برنامهریزی سازمان راهداری با بیان اینکه 638 دستگاه دوربین نظارت تصویری در جادهها فعال است، گفت: همین تعداد دستگاه دوربین کفایت میکند و 1876 دستگاه دوربین ثبت تخلف سرعت در جادهها باید افزوده شود.
به گزارش خبرنگارخبرایران، نشست خبری «شهرام آدمنژاد» معاون برنامهریزی سازمان راهداری صبح امروز با حضور اصحاب رسانه برگزارو دراین نشست خبری«شهرام آدمنژاد» معاون برنامهریزی سازمان راهداری اظهار داشت: در برنامههای اجرایی امسال در بخش سیستم هوشمند جادهای تلاش کردیم فعالیتهای خاصی مد نظر قرار گیرد و در حال حاضر 400 دستگاه دوربین ثبت تخلفات سرعت در جادههای شریانی کشور نصب شده و کنترل سرعت را انجام میدهند.
آدمنژاد تأکید کرد: در جادههایی که دوربین ثبت تخلفات وجود دارد هفت کیلومتر در ساعت از میانگین سرعتهای غیرمجاز کم شده است و این رقم مطلوبی است و تا سه سال آینده تمام 34هزار کیلومتر شبکه شریانی کشور به دوربین ثبت تخلفات سرعت تجهیز میشوند و2میلیون برگه جریمه تا کنون به درب منازل ارسال شده است.
وی با بیان اینکه به زودی 18 دستگاه توزین در حال حرکت در جادهها نصب میشود، گفت: تا پایان سال 34 دستگاه توزین در حال حرکت خواهیم داشت و سال آینده هم 35 دستگاه توزین در حال حرکت در جادهها نصب میشود و بدین ترتیب همه شبکه شریانی به این سیستم مجهز خواهند شد.
آدمنژاد با بیان اینکه روزانه 90هزار تردد در حمل بار کشور داریم، بیان کرد: سامانه بارنامه برخط به صورت 100درصد فعال شده است و این سامانه به سیستم توزین در حال حرکت متصل است و به محض عبور کامیون از روی سیستمهای توزین اطلاعات قابل دسترسی خواهد بود.
معاون برنامهریزی سازمان راهداری، گفت: اخیراً توسط هیأت وزیران بخشنامهای ابلاغ شده است که سوخت ناوگان عمومی جادهای بر اساس پیمایش خواهد بود وتا شهریورماه 1395 تمام ناوگان عمومی کشور در بخش درون و برونشهری به سیستمهایی نظیر GPS مجهز میشوند و به صورت یکپارچه پایش و راستیآزمایی انجام میشود و اطلاعات از سازمان راهداری به شرکت نفت ارسال خواهد شد و سپس بر این اساس سوخت ارائه میشود.
وی بیان کرد: مصوبه دیگر در این مورد در بخش حمل و نقل برونشهری و اختصاص سوخت بر اساس پیمایش، بارنامه و صورت وضعیت است.
معاون برنامهریزی سازمان راهداری، گفت: از ابتدای اردیبهشتماه 94 توزیع گازوئیل برای ناوگان عمومی جادهای بر اساس صورت وضعیت و پیمایش خواهد بود. بدین ترتیب که توزیع سوخت بر اساس مستنداتی مثل بارنامه و صورتوضعیت است؛ پیمایش بر این اساس اخذ میشود و بر همین اساس سوخت اختصاص مییابد.
آدمنژاد بیان کرد: در واقع از ابتدای اردیبهشتماه این اطلاعات از طرف سازمان راهداری به شرکت نفت ارائه میشود و از ماه بعد از اردیبهشت اجرایی خواهد شد.
وی تأکید کرد: اگر انعطاف لازم درباره کارتهای سوخت اعمال شود میتوانیم حتی هر دو روز یک بار این اطلاعات را به شرکت نفت ارائه دهیم و رانندگانی که بارنامه دریافت میکنند پیامکی دریافت خواهند کرد که توضیحات بارنامه در آن قید شده است.
وی درباره احتمال سوءاستفادهها در این حیطه و انگیزه صدور بارنامه سوری گفت: تلاش کردیم برای جلوگیری از بروز این قانونشکنی سیستم مالیاتی قوی و سیستم عوارض مشخص برای صدور بارنامه در نظر بگیریم تا کسی انگیزه تخلف نداشته باشد.
وی توضیح داد: کارتهای سوخت ناوگان بر اساس رقمی حداقلی شارژ میشود و سپس بر اساس پیمایش سوخت اختصاص مییابد.
معاون برنامهریزی سازمان راهداری، بیان کرد: 34هزار و 600 کیلومتر راه شریانی در کشور داریم که در این میزان راه 550 مجتمع خدماتی رفاهی وجود دارد.
وی درباره موانع احداث مجتمعهای خدماتی رفاهی گفت: در این باره درآمد نامناسب اقتصادی برخی از مجمتعها در مسیرهای کم تردد و زمانبر بودن اخذ مجوز ساخت مجمتعها (حدود هفت ماه) از مشکلاتی است که در این مورد وجود دارد. بنابراین سازمان راهداری تلاش کرد در قالب سیستم یکپارچه و امضای تفاهمنامه با استانداریها نسبت به کاهش زمان اخذ مجوز ساخت مجتمعهای خدماتی-رفاهی اقدام کند.
وی با بیان اینکه تا پایان سال 94 ، 200مجتمع خدماتی رفاهی در جادههای کشور ساخته میشود، گفت: با احتساب 550 مجتمع حاضر حدود 750 مجمتع خدماتی رفاهی در ابتدای سال 95 خواهیم داشت و تعداد ترددشمارها تا پایان سال به 1440 دستگاه افزایش مییابدو از آن پس هیچ جاده شریانی در کشور وجود ندارد که تحت پوشش این ترددشمارها نباشد.
معاون برنامهریزی سازمان راهداری با بیان اینکه 638 دستگاه دوربین نظارت تصویری در جادهها فعال است اظهار داشت: همین تعداد دستگاه دوربین کفایت میکند و 1876 دستگاه دوربین ثبت تخلف سرعت در جادهها باید افزوده شود.