خبرایران: در هفته منتهی به ۲۸ فروردین، قیمت گروههای لبنیات، حبوب، قند و شکر و روغن نباتی افزایش و بهای تخممرغ، میوههای تازه، برنج، سبزیهای تازه و گوشت مرغ کاهش یافت.
به گزارش خبر ایران، در هفته منتهی به 28 فروردین ماه امسال قیمت گروههای کالایی لبنیات 1.2 درصد، حبوب 0.3 درصد، قند و شکر 0.4 درصد و روغن نباتی 0.1 درصد افزایش داشته است.
همچنین قیمت گوشت قرمز و چای بدون تغییر و تخم مرغ 7.8 درصد، میوههای تازه 1.7- درصد، برنج 0.1 درصد، سبزیهای تازه 1.4 درصد و گوشت مرغ 14.2 درصد کاهش داشته است.
*لبنیات و تخممرغ
براساس گزارش بانک مرکزی در هفته مورد گزارش، در گروه لبنیات بهای ماست پاستوریزه نسبت به هفته قبل معادل 0.4 درصد و شیر پاستوریزه 3.4 درصد افزایش داشت و قیمت سایر اقلام این گروه بدون تغییر بود. بهای تخممرغ معادل 7.8 درصد کاهش یافت و شانهای 70 هزار الی 100 هزار ریال فروش میرفت.
*برنج و حبوب
در این هفته در گروه برنج، قیمت برنج وارداتی غیرتایلندی معادل 0.9 درصد و برنج داخله درجه دو 0.1 درصد کاهش داشت و بهای برنج داخله درجه یک ثابت بود. در گروه حبوب قیمت عدس معادل 1.1 درصد افزایش ولی بهای لوبیا چشمبلبلی و لوبیا سفید هریک 0.1 درصد و لوبیا قرمز 0.2 درصد کاهش یافت. قیمت سایر اقلام این گروه بدون تغییر بود.
*میوهها و سبزیهای تازه
در هفته مورد بررسی، در میادین زیر نظر شهرداری اقلام میوه و سبزی تازه که تعدادی از آنها از نظر کیفی در مقایسه با سایر میوهفروشیها متفاوت بودند، به نرخ مصوب سازمان میادین میوه و ترهبار عرضه میگردید. میوهفروشیهای سطح شهر اقلام میوه و سبزی تازه را عرضه مینمودند که در گروه میوههای تازه بهای هندوانه معادل 1.0 درصد افزایش ولی قیمت سایر اقلام این گروه بین 1.1 درصد تا 5.4 درصد کاهش داشت. در گروه سبزیهای تازه بهای گوجهفرنگی معادل 0.9 درصد، بادنجان 1.2 درصد و کدو سبز 0.2 درصد افزایش ولی قیمت سایر اقلام این گروه بین 1.0 درصد تا 12.0 درصد کاهش یافت.
*گوشت قرمزی و گوشت مرغ
در هفته مورد گزارش بهای گوشت گوسفند و گوشت تازه گاو و گوساله ثابت بود و قیمت گوشت مرغ معادل 14.2 درصد کاهش داشت.
*قند، شکر، چای و روغننباتی
در این هفته بهای قند معادل 0.4 درصد، شکر 0.3 درصد و انواع روغننباتی 0.1 درصد افزایش یافت و قیمت چای خارجی بدون تغییر بود.
گروه کالا |
درصد تغییر نسبت به هفته قبل |
درصد تغییر نسبت به ماه مشابه سال قبل |
درصد تغییر نسبت به هفته مشابه سال قبل |
لبنیات |
1.2 |
2.7 |
13.4 |
تخم مرغ |
7.8- |
8.3- |
2.1 |
برنج |
0.1- |
0.3- |
6.6 |
حبوب |
0.3 |
0.1- |
5.4 |
میوههای تازه |
1.7- |
1.8 |
44.8 |
سبزیهای تازه |
1.4- |
2.7 |
13.6- |
گوشت قرمز |
0 |
0.2 |
6.8 |
گوشت مرغ |
14.2- |
25.7- |
12.2- |
قند و شکر |
0.4 |
0.4 |
6 |
چای |
0 |
0 |
8.8 |
روغن نباتی |
0.1 |
0.2 |
0 |