امروز: یکشنبه ۱۸ فروردین ۱۴۰۴ [2025/04/06]
ما را در فیسبوک دنبال کنید ما را در توییتر دنبال کنید ما را در گوگل پلاس دنبال کنید خروجی RSS جستجوی پیشرفته سایت پیوندهای سایت
کد خبر: 9721 تاریخ انتشار: دوشنبه ۲۸ اردیبهشت ۱۳۹۴ ساعت ۶:۵۸:۱۰ بعد از ظهر نسخه چاپی

پدر جامعه شناسی ارتباطات اعلام کرد؛

مهم ترین سرمایه حیات اجتماعی همدلی است / همدلی و هم زبانی با درک و فهم مسایل دیگران، در جامعه آرامش ایجاد خواهد کرد/ ما باید بتوانیم آموزگاران یکدیگر باشیم

خبرایران: پروفسور باقر ساروخانی پدر جامعه شناسی ارتباطات کشور همدلی و هم زبانی را اوج حرفه روابط عمومی عنوان کرد و گفت: بر این باوریم که همدلی و هم زبانی با درک و فهم مسایل دیگران، در جامعه آرامش ایجاد خواهد کرد.
مهم ترین سرمایه حیات اجتماعی همدلی است / همدلی و هم زبانی با درک و فهم مسایل دیگران، در جامعه آرامش ایجاد خواهد کرد/ ما باید بتوانیم آموزگاران یکدیگر باشیم

به گزارش خبرنگار خبرایران، پروفسور باقر ساروخانی عصر دوشنبه در آیین نکوداشت 28 اردیبهشت روز روابط عمومی و ار تباطات با تبریک این روز به دست اندرکاران و فعالان این حرفه اظهارداشت: خوشبختانه امروز حرفه روابط عمومی به عنوان بهترین موضوع درس و آموزش ما در کلاس های دانشگاه به حساب می آید و اصحاب روابط عمومی کسانی هستند که وفاق جامعه را تولید و جامعه را در افق های بلند سرنوشت های اجتماعی قرار می دهند.

ساروخانی تصریح کرد: بر این باوریم روابط عمومی هم زبانی و همدلی را باید توامان داشته باشند چرا که این حرفه سعی در برطرف کردن مشکلات و مسائل آن ها را داشته و همواره تلاش دارد که این مسایل را رفع کند.

به گفته وی همه اعتقاد دارند مهم ترین سرمایه حیات اجتماعی همدلی است لذا باید در این مسیر گام های موثر برداشت.

این پیشکسوت عرصه روابط عمومی تصریح کرد: انسان ها که با هم ترکیب می شوند با انسجام و همگرایی خود تولید قدرت کرده و این خود بیانگر همدلی در همه حوزه ها است که آن ها را به این نقطه رسانده است.

ساروخانی در ادامه با اشاره به بخش مهم همدلی در خانواده ها گفت: اگر همدلی در خانواده ها وجود داشته باشد و اعضای آن یکدیگر را درک کنند در نتیجه بهشتی را تولید خواهند کرد و زمانی که این همدلی و همگرایی در خانواده وجود نداشته باشد آن ها جهنم را برای خود تولید کرده اند و بر این باوریم خانواده و جامعه به همدلی نیاز دارند و قانون اصلی ارتباطات انسانی همانا همدلی و هم زبانی است.

این پیشکسوت عرصه روابط عمومی و علوم ارتباطات در ادامه به همدلی در مدیریت سیاسی اشاره کرد و گفت: همدلی در مدیریت سیاسی قادر خواهد بود دریایی از قدرت تولید کرده و انسان ها را به اوج عظمت و حکومت برساند و به اعتقاد من همدلی آموختنی است و ما باید بتوانیم آموزگاران یکدیگر باشیم.

وی افزود: همچنین همدلی یک پدیده آموختنی و نه یک پدیده غیرآموزشی است به این معنا که همدلی فرهیختگی انسان ها را تا به آنجا پیش می برد که به اوج قله های رفیع پیشرفت، ترقی و صمیمیت و وفاق می رساند و اولین سرچشمه های همدلی و همزبانی خانواده و اولین آموزگاران همدلی مادران هستند.

 

پروفسور ساروخانی در پایان گفت: روابط عمومی از جنس همدلی بوده و بزرگترین رسالت روابط عمومی ها ایجاد همدلی است لذا باید با آگاهی سازی، برجسته سازی، وفاق آفرینی و ایجاد همگرایی بتوانیم این مهم را در داخل روابط عمومی ها نهادینه کنیم.

آیین نکوداشت روز روابط عمومی و ارتباطات هم اکنون با حضور جمعی از مسوولان فرهنگی در مرکز اسناد و کتابخانه ملی در حال برگزاری است.

 

 

 

 

 

مطالب پربیننده
آخرین اخبار
© استفاده از مطالب تنها با ذکر منبع (خبرایران) مجاز می باشد.
طراحی، تولید و اجرا: دلتاوب