عضو گروه نگارگری مركز هنرهای تجسمی حوزه هنری در گفتگو با خبرنگار پایگاه خبری حوزه هنری اظهار كرد: معضلات اخلاقی و اجتماعی ما در ادبیات و فرهنگ دینی تذكر داده شده است. اگر هنرمند این واژه ها را انتخاب كند، خوش نویسی و بعد تذهیب و نگارگری شده و در جامعه تكثیر شود، فرهنگ جامعه ارتقا پیدا میكند.
قاسم غلامی ادامه داد: اگر می بینیم معضلی در جامعه شاخص است و می خواهیم آن را حل كنیم، هنرمندان می توانند به كمك مسئولان بیایند، بازویی برای حل این مشكلات شوند و اثری را تولید كنند كه در جامعه فرهنگ سازی كند و آن معضل ریشه كن شود.
وی همچنین گفت: اگر ما تصویرگری ها را بر مبنای ادبیاتمان، چه ادبیات معاصر و چه ادبیات كلاسیك، پایه گذاری كنیم، حرف های زیادی برای زدن داریم. متاسفانه بعضی از هنرمندان ما اهل مطالعه نیستند. این فاصله ای كه بین ادبیات و هنر می افتد باعث میشود هنر به گوشه و حاشیه رانده شود. این در حالی است كه اگر هنر با ادبیات غنی كشورمان عجین شود، می تواند جامعه را به سمت تعالی سوق بدهد.
این هنرمند اضافه كرد: نگارگری ما خیلی بیشتر از هنرهای دیگر، صاحب قدمت است و حرف برای گفتن دارد ولی متاسفانه می بینیم اینقدر كه به هنرهای دیگر توجه می شود به نگارگری پرداخته نشده است. باید به آنچه هنر اصیل ماست و از داشته های خودمان است بهای بیشتری بدهیم تا بتوانیم در سطح جهانی هم موفق باشیم؛ مانند كشتی كه از ورزش های اصیل ماست و در جهان حرف های زیادی برای گفتن داریم، نگارگری هم از هنرهای اصیل ماست كه حرف های زیادی برای جهان دارد. فقط كافی است به آن بها داده شود. اگر از فرهنگ و هنر گذشته مان - كه خیلی هم برای آن تقدس قائلیم- در هنرمان استفاده كنیم، در جامعه جهانی بهتر مطرح میشویم.