امروز: شنبه ۸ اردیبهشت ۱۴۰۳ [2024/04/27]
ما را در فیسبوک دنبال کنید ما را در توییتر دنبال کنید ما را در گوگل پلاس دنبال کنید خروجی RSS جستجوی پیشرفته سایت پیوندهای سایت
کد خبر: 36622 تاریخ انتشار: دوشنبه ۱۷ دی ۱۳۹۷ ساعت ۳:۱۶:۱۰ بعد از ظهر نسخه چاپی

مدیرعامل سازمان مدیریت صنعتی اعلام کرد:

راهکارهای رفع مشکلات شرکت های کوچک و متوسط در کشور

خبرایران: ابوالفضل کیانی بختیاری مدیرعامل سازمان مدیریت صنعتی در این گردهمایی درباره سیر تحولات نسل های دانشگاهی گفت:مدارس کارآفرینی بهترین رویکرد را برای آزمودن ایده ها در بازار کار دارا هستند و با ترکیب دانش مدیریت و نگرش کارآفرینی، همراه با ابداع و نوآوری مشکلات را به فرصت تبدیل می نمایند.
راهکارهای رفع مشکلات شرکت های کوچک و متوسط در کشور

به گزارش خبرایران از روابط عمومی سازمان مدیریت صنعتی،  گردهمایی فارغ التحصیلان دوره دکترای حرفه ای مدیریت کسب و کارمشترک با دانشگاه بوردو، با حضور مدیرعامل سازمان مدیریت صنعتی، اساتید و فارغ التحصیلان این حوزه برگزار شد.

 

ابوالفضل کیانی بختیاری مدیرعامل سازمان مدیریت صنعتی در این گردهمایی درباره سیر تحولات نسل های دانشگاهی اظهار داشت: با وجود کثرت دانشگاه های نسل اول که ویژگی آنها آموزش محوری است و نسل دوم که پژوهش محور هستند، برخی از دانشگاه ها در کشور رویکردی برای ترکیب آموزش، پژوهش و تبدیل نتایج آن به ثروت، توسعه و کارآفرینی اتخاذ کرده اند که رویکرد عمده دانشگاه های نسل سوم یا دانشگاه های کارآفرین است.

وی افزود: دانشگاه های نسل چهارم، علاوه بر آموزش، پژوهش و کارآفرینی، متوجه مسئولیت های اجتماعی شده اند و در نسل پنجم نیز شاهد دانشگاه های پلت فرمی هستیم.

 

مدیرعامل سازمان مدیریت صنعتی در خصوص مدارس کارآفرینی گفت: در این مدارس تفکر حل مساله مشاهده می شود و با تغییر دانش، بینش و نگرش و تقویت قدرت تحلیل، راه حل اساسی برای هر مشکل ارائه می شود.

وی خاطرنشان کرد: مدارس کارآفرینی بهترین رویکرد را برای آزمودن ایده ها در بازار کار دارا هستند و با ترکیب دانش مدیریت و نگرش کارآفرینی، همراه با ابداع و نوآوری مشکلات را به فرصت تبدیل می نمایند.

کیانی بختیاری در خصوص اهمیت راه اندازی مدارس کسب و کار حرفه ای ویژه شرکت های کوچک و متوسط در کشور گفت: "SME" ها با چالش هایی ازقبیل موانع مالی، موانع بازار، فقدان بازاریابی و اطلاعات تصمیم ساز، سیاست های دولت، کاغذبازی، فقدان سرمایه، تکنولوژی‌ها و زیرساخت‌های موردنیاز و ... مواجه هستند که آمار نشان می دهد این شرکت‌ها 92% اقتصاد صنعتی ایران را تشکیل می‌دهند اما فقط 22% سرمایه گذاری را جذب کرده و 42% اشتغال زایی داشته اند.

وی تاکید کرد: توجه و رفع موانع این واحدهای صنعتی می‌تواند اشتغال را افزایش داده و موتور محرک رشد اقتصادی در کشور گردد و مهم ترین راه‌کارهای رفع مشکلات دراین خصوص، آموزش مدیریت کسب و کارهای کوچک در تراز جهانی؛ افزایش تضمین‌های دولتی برای صادرات، وام، نرخ سود یارانه، معافیت و یا تاخیر در بازپرداخت مالیات و اعتبارات است.

 

وی همچنین تنظیم مقررات بانکی،  طراحی روش‌های موثر برای غلبه بر ریسک بالای این بخش، و تامین هزینه خدمات بالا و گسترش شبکه خانگی و خوشه‌های صنعتی را از جمله راهکارهای رفع مشکلات شرکت های کوچک و متوسط در کشور عنوان کرد.

 کیانی بختیاری در خصوص آموزش مديريت حرفه ای كسب وکارهاي كوچك و متوسط اظهار داشت: با دانشگاه معتبر آلماني FHM كه سالهاست در زمينه آموزش مديريت شهرك هاي صنعتي و كسب و كارهاي كوچك و متوسط فعاليت مي كند، قراردادي با شرايط ويژه براي برگزاري دوره پسا دكتراي حرفه اي مديريت SMEs در تراز جهاني منعقد كرده ايم كه بزودي نخستين دوره آن را برگزار خواهيم كرد.

آخرین اخبار
© استفاده از مطالب تنها با ذکر منبع (خبرایران) مجاز می باشد.
طراحی، تولید و اجرا: دلتاوب